Ιδιωτικοί ντετέκτιβ τιμές Αθήνα 50€ στα γραφεία erevna πόσο κοστίζει η παρακολούθηση ατόμου κόστος παρακολούθησης κινητού τηλεφώνου ντετέκτιβ αμοιβές.

Ιδιωτικοί ντετέκτιβ τιμές στην Αθήνα.
Ιδιωτικός ντετέκτιβ με τιμές από 50 Ευρώ.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΙΜΕΣ ΑΘΗΝΑ

Ποιοι είναι οι παράγοντες που ✅ διαμορφώνουν την ❤️ τιμή ντετέκτιβ στην Αθήνα; Οι τιμές ντετέκτιβ με κόστος διακύμανσης από 50€ έως 200€ διαμορφώνονται στα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών erevna 24 επειδή: Η διαφορετικότητα υπηρεσιών παρακολούθησης ατόμου (νόμιμη παρατήρηση) ή εξακρίβωση στοιχείων ή ανεύρεση - έρευνα αποδείξεων απαιτεί άλλη προσέγγιση κάθε φορά: Είναι άλλης φύσεως έρευνα στο νόμιμο οικιοθελές ηλεκτρονικό αποτύπωμα του στόχου και άλλης δυσκολίας η συλλογή τεκμηρίων κλπ.

Γιατί προσφέρουμε οικονομικές τιμές ντετέκτιβ για κάθε πολίτη χωρίς διακρίσεις;

Όπως τονίζεται στην ερώτηση, πραγματικά οι τιμές ντετέκτιβ που έχουμε δείχνουν ότι δεν γίνονται διακρίσεις. Δεν διαχωρίζουμε τους συνανθρώπους μας στον τρόπο παροχής υπηρεσιών ιδιωτικής έρευνας.

Τουναντίον δείχνουμε περίσσεια αγάπης και κατανόησης σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο πολίτης.

Τιμοκατάλογος για Έρευνες στα γραφεία ντετέκτιβ erevna 24

Οικονομικές Τιμές ντετέκτιβ με πολλές προσφορές.
Ιδιωτικοί Ντετέκτιβ Αθήνα για απιστία: 24h Οικονομικά
Συμβουλές Ιδιωτικού Ερευνητή: Δωρεάν
Παρακολούθηση ατόμου τιμές: ❤️ ΦΕΚ 298/Α/23-12-2003
Αντίμετρα παρακολούθησης κινητού: ✨ 24h
Εγγύηση Πιστοποιήσεων εχεμύθειας: ISO 27001
Εγκατάσταση προγράμματος αντιπαρακολούθησης: 50€
Παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου: ✅ 40$ ΗΠΑ
Κόστος Παρακολούθησης ατόμου τιμές: από 50$ Tokyo
Προστασία κινητού τηλεφώνου: Software
Άλλες Πιστοποιήσεις ISO: 9001:9015
Έρευνες για κληρονομικά: ✨ καλέστε
Έρευνες για ναυτιλιακά: καλέστε

Άριστες τιμές γραφείων ιδιωτικών ερευνών

Τιμές ντετέκτιβ Αθήνα
Ανταγωνιστικές Τιμές στα γραφεία erevna 24h

Τα γραφεία της εταιρείας μας προσφέρουν τις πιο χαμηλές τιμές ντετέκτιβ με κορυφαίους επαγγελματίες ιδιωτικούς ερευνητές!

Πόσο κοστίζει η παρακολούθηση ατόμου στην Αθήνα ή πανελλαδικά;

Το κόστος παρακολούθησης ατόμου στα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών μας δεν είναι απαγορευτικό.

κόστος παρακολούθησης ατόμου
Κόστος παρακολούθησης ατόμου

Όμως υπάρχουν και προσφορές του μήνα και συνήθως υπάρχει μία διακύμανση.

Δείτε ένα παράδειγμα διακύμανσης στο κόστος παρακολούθησης ατόμου:

Συνήθως παρατηρείται το μήνα Φεβρουάριο μία κάθετη πτώση στη ζήτηση για παρακολούθηση ατόμων γενικότερα. Αυτό συμβαίνει λόγω της οικονομικής δυστοκίας συνολικά των πολιτών.

Γιατί συμβαίνει μία απότομη πτώση κόστους παρακολούθησης το Φεβρουάριο;

Διότι είναι η περίοδος που πρέπει να εξοφληθούν διάφοροι φόροι, όπως είναι ο ΕΝΦΙΑ, δλδ ο Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων. Ακόμη, επιχειρήσεις που έκλεισαν την οικονομική χρήση την Πρωτοχρονιά, αφού στόκαραν εμπόρευμα δυσανασχετούν. Επειδή οι πολίτες που είναι φυσικά πρόσωπα δυσκολεύονται, είναι επακόλουθο να συμπαρασύρει αυτό το γεγονός όλη την αγορά.

Πώς αντιμετωπίζουμε εμείς την πτώση της ζήτησης για Ιδιωτικές έρευνες την περίοδο Ιανουαρίου - Μαρτίου;

Μα όπως είναι λογικό με προσφορές στις τιμές ντετέκτιβ. Τα πλήρως στελεχωμένα με έμπειρους Ιδιωτικούς Ερευνητές Γραφεία μας erevna 24h δεν σημαίνει ότι δεν έχουν έξοδα μισθοδοσίας κα. Έτσι όπως συμβαίνει με τις ενδιάμεσες χειμερινές εκπτώσεις, έτσι και εμείς προσφέρουμε δελεαστικές προσφορές. Με αυτόν τον τρόπο και οι πελάτες μας είναι κερδισμένοι και εμείς έχουμε θετικό οικονομικό ισοζύγιο αυτήν την περίοδο του χρόνου.

Μήπως θέλετε ντετέκτιβ για τιμές παρακολούθησης κινητού τηλεφώνου;

Προφανώς πριν παρακολουθήσουμε νόμιμα κάποιον ύποπτο υπάρχει το πρώτο βήμα της παρακολούθησης κινητού τηλεφώνου αναφορικά με το στίγμα GPS κλπ..

Τιμές ντετέκτιβ παρακολούθηση κινητού Αθήνα
Τιμές ντετέκτιβ παρακολούθηση κινητού Αθήνα

Δεν είναι δα και τρομερή η αποκάλυψη, που κάνουμε σε αυτό το σημείο. Απλά γράφουμε τα αυτονόητα όμως με ιδιαίτερο τρόπο ερμηνεία και τεκμηρίωση. Πάρα πολλά αιτήματα λαμβάνει το τηλεφωνικό κέντρο μας του τύπου: Θέλω κόστος παρακολούθησης κινητού τηλεφώνου.

Τι συμβαίνει και όλοι αναζητούν Ντετέκτιβ Αμοιβές;

Είναι προφανές ότι η παρατεταμένη οικονομική κρίση έχει φέρει δυσκολίες σε όλους τους πολίτες της Ελλάδας. Και μάλιστα αυτό το γεγονός συνέβη οριζόντια, όπως με τις έκτακτες εισφορές, τον ΕΝΦΙΑ ή τα αυξημένα τέλη κυκλοφορίας. Τώρα, ακόμη περισσότερο, με το γενικότερο οικονομικό κλίμα παγκοσμίως να είναι ζοφερό, οι δυσκολίες είναι ακόμη μεγαλύτερες.

 • Έτσι στην αναζήτηση ντετέκτιβ τιμές είμαστε πολύ ψηλά στα οργανικά αποτελέματα.
 • Και συνεχίζουμε δυναμικά να είμαστε στο επίκεντρο τόσο για παρακολουθήσεις προσώπων όπως και κινητών τηλεφώνων.

Μήπως αναζητάτε τιμή παρακολούθησης κινητού τηλεφώνου;

Πάλι θα βρείτε σε μας τον καλύτερο λόγο ποιότητας κόστους και θα μείνετε ενθουσιασμένοι. Μην σας απασχολεί το κόστος παρακολούθησης κινητού τηλεφώνου, διότι δεν είναι μεγάλο. Πάντα στα πλαίσια της νομιμότητας γίνεται κάθε ενέργεια από μας διασφαλίζοντας την ανωνυμία σας. Με την πιστοποίηση ISO27001 περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και εχεμύθειας μπορούμε να εξασφαλίζουμε 100% ότι δεν θα διαρρεύσουν προσωπικά δεδομένα σας.

 1. Σε μας είστε στα καλύτερα χέρια.
 2. Μετά την ολοκλήρωση της παρακολούθησης κινητού τηλεφώνου, που θα μας ζητήσετε, θα καταστραφούν όλα τα δεδομένα με μόνιμη διαγραφή.
 3. Η διαγραφή θα είναι μη αναστρέψιμη τόσο από τους υπολογιστές μας όσο και από τις συσκευές παρακολούθησης.
 4. Τα μόνα στοιχεία από την ιδιωτική έρευνα θα είναι στα χέρια σας.

Συνεπώς στην αναζήτηση για τιμή παρακολούθησης κινητού τηλεφώνου να είστε πολύ προσεκτικοί τόσο από όσα λέγονται όσο και για τις μεθόδους.

Δείτε στη συνέχεια τις τωρινές προσφορές μας για Ιδιωτικούς Ντετέκτιβ Τιμές!

Αναζήτηση στοιχείων ατόμου
από 100€
Τεστ Πατρότητας
από 90€ + Φ.Π.Α.

Τα γραφεία μας erevna24.gr είναι εδώ για σας με αποστολές σε όλη την Αττική 24h χωρίς διακοπές σε Κυριακές και αργίες!

Διότι σε κάθε έρευνα με μόνο μία πολύ μικρή προκαταβολή ένας επαγγελματίας ντετέκτιβ στην Αθήνα θα επιληφθεί 100% αποτελεσματικά. Η εμπειρία και η γνώση όλου του λεκανοπεδίου της Αττικής αποτελεί για εσάς ένα ισχυρότατο πλεονέκτημα στην αγωνία σας. Όχι μόνο θα βρείτε αξιόπιστη λύση αλλά θα επανέλθει η επιζητούμενη ηρεμία στην προσωπική ζωή σας. Από τη μία έχουμε στο ενεργητικό μας μία πληθώρα ιδιωτικών ερευνών και από την άλλη μια σειρά σε εξέλιξη. Έτσι όλα τα στελέχη μας είναι διαρκώς σε εγρήγορση τόσο για την ασφάλειά σας όσο και για την τσέπη σας. Αυτό που τονίζουμε σε κάθε ευκαιρία είναι ότι με τις στρατηγικές μας εξοικονομούμε πολύτιμους πόρους. Σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό είναι πάγια αρχή μας: Αποφυγή σπατάλης σημαίνει σεβασμός στην τσέπη του πελάτη.

Και στην Αθήνα τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών προσφέρουν υπηρεσίες παρακολούθησης ατόμων κινητών κα. σε τιμές προσαρμοσμένες στο οικονομικό περιβάλλον. Η τιμή είναι το λιγότερο σε αυτά τα ζητήματα. Με πολύ καλές προσφορές είμαστε σίγουροι ότι δεν θα μείνετε δυσαρεστημένοι. Πάντα διατηρούμε χαμηλό κόστος. Σκοπός είναι από τη μία να μείνετε όλοι ευχαριστημένοι και από την άλλη εμείς να αυξάνουμε το δίκτυο μας και τις νέες αναθέσεις. Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας το λιγότερο που μας απασχολεί είναι το κόστος. Ακόμη και αν κάποιος δεν μπορεί να πληρώσει, θα δούμε κατά περίπτωση το ζήτημα και με αγάπη θα τον βοηθήσουμε. Αν διαμένετε στο εξωτερικό και είστε στη γενιά του brain drain ή είστε ομογενής τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μπορούμε να κάνουμε μία τηλεδιάσκεψη μέσω κυκλώματος ασφαλείας και να ενσκύψουμε στο πρόβλημά σας. Δεν είναι αναγκαία η μετάβαση στα γραφεία μας. Γίνεται να συμφωνηθεί η εργασία και να αποσταλεί ένα συμβόλαιο εργασιών με σαφή τρόπο, ώστε να δεσμεύονται αμφότερα μέρη. Έτσι δεν ελλοχεύει κανένας κίνδυνος παρεξήγησης και όλες οι ενέργειες θα διέπονται από ένα σαφές χρονοδιάγραμμα. Παράλληλα όμως θα γίνεται ενημέρωση για την εξέλιξη της αποστολής με ασφαλή τρόπο. Πολλά είδη αποστολών παρακολουθήσεων μπορούν στο σημείο αυτό να αναφερθούν όπως: Ανεύρεση ατόμων, παρακολούθηση, ιχνηλάτηση θέσεων κινητού τηλεφώνου, bullying σε παιδιά που συντηρείτε από το εξωτερικό κα.

Όλα τα μέτρα όπως αυτά αναπροσαρμόζονται από τον ΕΟΔΥ. Δεν το παρακάνουμε αλλά και δεν παραμελούμε να εφαρμόζουμε όλα εκείνα τα μέτρα που ενδείκνυνται για όλους. Προσέχουμε τόσο για την ασφάλεια και υγεία του προσωπικού μας όσο και των πελατών μας. Πάγια αρχή μας είναι να μην αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Ο άνθρωπος γράφει ιστορία και τίποτα δεν είναι τυχαίο. Σεβόμαστε την ελευθερία βούλησης κάθε προσώπου και προσέχουμε για την ασφάλειά του. Ελάτε να μας γνωρίσετε από κοντά.

Το κόστος παρακολούθησης τηλεφώνου κινητού ή σταθερού στην Αθήνα δεν είναι πολύ μεγάλο αλλά ο χρόνος μπορεί να διαφοροποιηθεί. Έτσι εξετάζουμε διάφορα στοιχεία όπως: Ύπαρξη spartphone, νομιμότητα παρακολούθησης, δυνατότητα jailbreak για iphone ή rooting για Android, ώστε να γίνεται ξεκλείδωμα της τηλεφωνικής συσκευής. Αυτό μπορεί να συμβαίνει εν αγνοία σας. Καλέστε μας για να μάθετε πότε και πώς γίνεται. Γενικότερα σε ότι αφορά μία γενική παρακολούθηση ο χρόνος μπορεί να διαφέρει. Από 2 ώρες, αν πρόκειται για κάποια πληροφορία που μπορεί να εξακριβώσουμε άμεσα με βάση το πολύ ισχυρό δίκτυο συνεργατών μας έως και ένα έτος. Υπάρχει υπόθεση αναζήτησης του δολοφόνου της κόρης του για έναν εφοπλιστή γνωστής οικογένειας, που διαμένει στο City του Λονδίνου. Αυτή διήρκεσε 11 μήνες, διότι επρόκειτο για δολοφονία, παρόλο που από τη Scotland Yard ο θάνατος είχε αποδοθεί αρχικά σε υπερβολική χρήση. Αυτό είναι ένα μόνο από τα πολλά περιστατικά που κληθήκαμε στο παρελθόν να συνδράμουμε. ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ αποδόθηκε δικαιοσύνη και το ίδιο θέλουμε για κάθε έναν από σας. Να ηρεμήσει η ψυχή σας. Ένα είναι μόνο βέβαιο: Θα ολοκληρωθεί η δική σας έρευνα στον ελάχιστο χρόνο με τα πιο ατράνταχτα τεκμήρια και αποδεικτικά στοιχεία στο ελάχιστο κόστος. Αυτή είναι η ΔΕΣΜΕΥΣΗ μας.

Και στην έρευνα απιστίας συζύγου έχουμε την απόλυτη πρωτοπορία. Σε αυτήν την περίπτωση αρκεί να σας παραπέμψουμε στις κριτικές και θετικές αξιολογήσεις ομογενών, οι οποίοι μας επέλεξαν. Έχουμε πολύ αυξημένα αιτήματα από το εξωτερικό και για το εξωτερικό. Τι σημαίνει αυτό: Ότι έχουμε αναλάβει στο παρελθόν μεγάλες αποστολές σε χώρες του εξωτερικού. Σήμερα έχουμε σε εξέλιξη τέσσερις υποθέσεις ανεύρεσης ατόμων εκτός Ελλάδος. Αυτές αφορούν στην αναζήτηση του βιολογικού γονέα, είτε πατέρα είτε μητέρας. Ακόμη συνδράμουμε με τοπικές έρευνες για λογαρισμαό μεγάλων γραφείων ερευνών του εξωτερικού. Οι διασυνδέσεις μας σε ένα παγκόσμιο δίκτυο πληροφοριών είναι το δικό μας συγκρητικό πλεονέκτημα και το δικό σας ασύγκριτο ατού.

Χωρίς υπεκφυγές διαθέτουμε το μεγαλύτερο παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών και είμαστε περήφανοι για αυτό. Καλέστε μας να σας ενημερώσουμε σχετικά. Τα Γραφεία Ερευνών μας ήταν για δεκαετίες δίπλα σας με τεχνολογία αιχμής και έτσι εδραιώθηκαν με το καλύτερο brandname. Τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη του και διαρκώς αποκτούμε κάθε νέα πιστοποίηση που αφορά τις υπηρεσίες μας. Δείτε και τα πλεονεκτήματα των δικών μας Ιδιωτικών ερευνητών στην ερώτηση που ακολουθεί.

Ένας ιδιωτικός ερευνητής στην Αθήνα από τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών μας έχει μία σειρά από αξιοσημείωτα πλεονεκτήματα. Έτσι στα δικά μας γραφεία απασχολούνται μόνο έμπειρα στελέχη με πολυετή προσφορά και συνεχή επιμόρφωση σε πολλά θέματα όπως: Διαδικτυακή απάτη, κατασκοπεία, σύγχρονες μεθόδους παρακολούθησης ατόμων, εξακρίβωση και αναγνώριση προσώπου από κάμερες με βάση τις νέες τεχνολογίες κα.

Προφανώς η αύξηση της εγκληματικότητας είναι εμφανής για μία σειρά λόγους: Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία έχουν παρεισφρύσει στον κοινωνικό ιστό πολλοί εισερχόμενοι από το εξωτερικό με ποικίλη δράση. Από την άλλη η οικονομική ανέχεια είναι σημαντικός λόγος για την αύξηση των κλοπών αλλά και των ληστειών. Εκτός από τα μεγάλα χτυπήματα έχουν δώσει μεγάλα peak περιστατικά κλοπής σε βενζινάδικα περίπτερα και mini market. Ο εγκλεισμός στα επαναλαμβανόμενα lockdown με την όποια μορφή είχε το καθένα έδωσε τραγικά αποτελέσματα στον ψυχισμό του ατόμου. Η παραβατικότητα έχει αυξηθεί κατακόρυφα καθώς και οι καθημερινές καταγγελίες στα αστυνομικά τμήματα.

Και στη σεξουαλική παρενόχληση έχουμε πολλές επιτυχίες με αποζημιώσεις στα ελληνικά δικαστήρια. Οι δικοί μας Ιδιωτικοί Ερευνητές συνεισφέρουν σε δικαστικές υποθέσεις με διάφορους τρόπους και εξηγούμε: Επειδή τα περισσότερα στελέχη μας έχουν αφυπηρετήσει από διεθνείς αστυνομικές ακαδημίες συνδράμουν παράλληλα σε πάρα πολλές υποθέσεις ποικιλοτρόπως. Έτσι πολλές από τις επιτυχίες των αρχών στηρίζονται και στη δική μας συμβολή με τεχνογνωσία, εμπειρία, οργάνωση δικτύων ανατροφοδοτήσεων κα. Καλέστε μας για ένα δωρεάν ραντεβού για περισσότερες λεπτομέρειες.

Scotland Yard είναι ο επίσημος όρος που αναφέρεται στη Μητροπολιτική Αστυνομική Διεύθυνση με περιοχή ευθύνης το μεγαλύτερο τμήμα το Λονδίνου. Συχνά πυκνά αναφέρονται στα δελτία τύπου στην εγκληματικότητα και στη χώρα μας. Η Ελλάδα είναι η πύλη του νοτιοδτικού άκρου της γηραιάς ηπείρου. Δεν είναι μυστικό ότι πολλές υπηρεσίες μας διαπλέκονται με έρευνες της Σκότλαντ Γιαρντ, όπως λέγεται in a crossover manner. Σχεδόν παντού στις έρευνες ανά τον κόσμο υπάρχει κάποιος συνταξιούχος της υπηρεσίας, που συνεχίζει να προσφέρει αθόρυβα. Βλέπετε, οι επαγγελματίες ιδιωτικοί ερευνητές δεν επαναπαύονται ποτέ και πάντα τους απασχολούν παλιές εκκρεμότητες στη ζωή τους. Εκείνο που μένει από κάθε συνεργασία οφείλει να είναι, εκτός από τα αδιάσειστα στοιχεία - τεκμήρια, η χαρά στο πρόσωπό σας. Η ελπίδα για ένα νέο ξεκίνημα μακρυά από κάθε κίνδυνο, κακοτοπιά και ασυνείδητους ανθρώπους. Η χαρά μετά τη λύτρωση που φέρνει η αλήθεια, όταν αυτή λάμπει στο φως.

Και όμως η πιστοποίηση ISO27001 σε μία απλή παρακολούθηση ατόμου στην Αθήνα κάνει τη διαφορά. Είναι πάρα πολύ σοβαρή επιτυχία η προσκόμιση της διεθνούς πιστοποίησης ISO27001, όχι διότι προσδίδει κύρος. Περισσότερο μάλλον πρόκειται για τη διασφάλιση της εχεμύθειας όχι μόνο των προσωπικών δεδομένων σας αλλά πολλών περισσότερων πραγμάτων, όπως: Διασφάλιση εχεμύθειας από τον πρόεδρο έως τον τελευταίο υπάλληλο, Καταστροφή όλων των στοιχείων σας μετά την ολοκλήρωση της έρευνας. Ακόμη, διαγραφή κάθε ψηφιακού αποτυπώματος σε υπολογιστές και κινητά ή άλλες συσκευές παρακολούθησης. Δεν είναι πολλοί, όσοι μπορούν να σας προσκομίσουν αυτήν την πιστοποίηση και καλό είναι να τη δείτε ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΑΣΙΝ.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ωράριο Λειτουργίας 24h

 • Δευτέρα 00:00 - 23:59
 • Τρίτη 00:00 - 23:59
 • Τετάρτη 00:00 - 23:59
 • Πέμπτη 00:00 - 23:59
 • Παρασκευή 00:00 - 23:59
 • Σάββατο 00:00 - 23:59
 • Κυριακή 00:00 - 23:59