Σεξουαλική Παρενόχληση υπαλλήλου: Καλέστε τα ΓΡΑΦΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ erevna24.gr για σεξουαλική παρενόχληση και εκβιασμό υπαλλήλων στο χώρο εργασίας.
Σεξουαλική Παρενόχληση υπαλλήλου, Παρενόχληση υπαλλήλων

Σεξουαλική Παρενόχληση - νόμιμη έρευνα

Πώς θα λάβετε την υπηρεσία Σεξουαλική Παρενόχληση οικονομικά και με ❤️ νόμιμο τρόπο είναι ένα ζήτημα που παραβλέπουν οι περισσότεροι στο Ίντερνετ αλλά ✅ και στα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών. Έτσι δεν είναι καθόλου ασύνηθες να έρχονται σε αντιπαράθεση οι πελάτες λίγο πριν την ολοκλήρωση μίας έρευνας. Και αυτό συμβαίνει είτε για τα μη επαρκή αποδεικτικά στοιχεία είτε για τη μη έκδοση απόδειξης.

Γιατί διαπιστώνεται σεξουαλική παρενόχληση στην Αθήνα σε χώρο εργασίας;

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο εργαζόμενος υπόκειται σε σεξουαλική παρενόχληση για να ικανοποιήσει τις ερωτικές ορέξεις του εργοδότη του. Στις περισσότερες φορές υποκύπτει για να μη χάσει την εργασία του. Ο εργοδότης στηριζόμενος στην ανάγκη του υπαλλήλου για το μισθό του εκμεταλλεύεται τη θέση του ως ατόμου που πληρώνει.

Πότε γινόμαστε μάρτυρες σεξουαλικής κατάχρησης εξουσίας;

Συνήθεις περιπτώσεις είναι σε βάρος υπηρετικού προσωπικού. Έτσι πάρα πολύ συχνά ο "κύριος" ή ο "αφέντης" επιχειρεί να ικανοποιήσει τις ερωτικές του επιθυμίες με ανήθικες προτάσεις. Πολύ σημαντικό στοιχείο που πρέπει να επισημανθεί είναι ότι δεν γίνεται διάκριση αν το θύμα έχει σύζυγο με παιδιά ή όχι. Η οικογένεια δεν αποτελεί ηθικό φραγμό για τον ανήθικο άνθρωπο.

Δείτε όμως και τις επόμενες περιπτώσεις θυματοποίησης:

 1. Από γυναίκα προϊσταμένη προς άνδρα υπάλληλο.
 2. Από άνδρα προϊστάμενο εις βάρος γυναίκας υφισταμένης αλλά και συναδέλφου.
 3. Από καθηγήτρια προς μαθητή ή μαθήτρια.
 4. Από εκπαιδευτικό προς μαθήτρια ή μαθητή.
 5. Από ιερέα ή αρχιερέα προς πιστό η πιστή ή προς άλλον ιερέα.
 6. Από πολιτικό προς ψηφοφόρο για να διορίσει το γιο ή την κόρη ή την ίδια ή τον ίδιο.
 7. Από διευθυντή σχολείου ή διευθύντρια προς άλλον ή άλλη εκπαιδευτικό.
 8. Από κάποιον υπεράνω πάσης υποψίας διευθυντή θεάτρου ή σκηνοθέτη προς νέο ταλέντο για να κάνει καριέρα.
 9. Από Διευθυντή κινηματογραφικού οργανισμού προς ηθοποιούς γενικότερα.
 10. Από Πρόεδρο τηλεοπτικού καναλιού ή και ραδιοφώνου προς τηλεπαρουσιάστρια για να λάβει αυτή τον επιθυμητό της ρόλο.

Όπως αντιλαμβάνεται κάποιος δεν κάνει διακρίσεις αυτή η διαστροφή σε φύλα. Γίνεται καθημερινά και είναι αδίρητη ανάγκη να έρθει στο φως.

Τι είναι το κίνημα metoo;

Συνακόλουθα με όλα τα παραπάνω προέκυψε ένα αξιόλογο κίνημα. Το κίνημα metoo δεν έχει δυναμωθεί τυχαία. Η διάρκεια της καραντίνας (lock down) ανέδειξε πολλές τέτοιες περιπτώσεις. Από τη μία αυξήθηκαν και τα διαζύγια αλλά από την άλλη αποκαλύφθηκαν πολλές υποθέσεις παλαιότερων εκβιασμών. Υπήρξε, βλέπετε, ικανός χρόνος να σκεφθεί καθένας στην απομόνωσή του το παρελθόν του και να ζητήσει ΔΙΚΑΙΩΣΗ.

Πώς αντιμετωπίζουν τα δικαστήρια τη σεξουαλική παρενόχληση σε επιχείρηση στην Αθήνα;

Συνήθως γίνεται μία έρευνα για να διαπιστωθεί η σε βάρος του εργαζομένου ανήθικη "επίθεση" η πρόταση ή προτροπή του προϊσταμένου του. Αφού διαπιστωθεί με αδιάσειστα τεκμήρια η πράξη κατά τού "θύματος σεξουαλικής παρενόχλησης", σχηματίζεται δικογραφία και γίνεται καταγγελία. Μόνο ένα γραφείο ερευνών μπορεί να ενεργήσει με συντεταγμένο τρόπο για να σχεδιάσει το πλαίσιο δράσης και να φέρει γρήγορα αποτελέσματα. Ένας ερασιτέχνης ερευνητής μπορεί να προκαλέσει ζημιά ανεπανόρθωτη.

Δείτε ποιες ζημιές μπορεί να προκαλέσει ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία!

Είναι πολύ σύνηθες από απειρία, που εξαρχής δεν φαίνεται στο θύμα - πελάτη:

 1. Να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του και να πάει η έρευνα "στο βρόντο".
 2. Να μη μείνει απαρατήρητος, και αυτό να έχει ως αποτέλεσμα την απόλυση του εργαζομένου, άρα διπλή ζημιά.
 3. Να καταστρέψει άθελά του τα πειστήρια, ώστε να μην μπορεί να στοιχειοθετηθεί η υπόθεση για να κινηθούν οι διαδικασίες αποζημίωσης.

Δείτε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο από πραγματικό περιστατικό!

Ομολογουμένως τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών μας erevna24 διαπιστώνουν καταρχήν για τους Ρούλα Πισπιρίγκου Μάνο Δασκαλάκη πρόκειται για μία δύσκολη υπόθεση.

Γιατί να επιλέξετε τα γραφεία erevna24;

 1. Για την αφοσίωση και αγάπη στο αντικείμενο.
 2. Διότι σε κάθε αποστολή επιλέγουμε την άριστη στρατηγική προσέγγιση.
 3. Παρέχουμε δωρεάν ενημέρωση στο πρώτο ραντεβού και πιθανώς τελικά να μη χρειαστεί να προσλάβετε ντετέκτιβ.
 4. Με έμπειρο προσωπικό που επιμορφώνεται διαρκώς αισθάνεστε σιγουριά.
 5. Οι πραγματικές θετικές αξιολογήσεις στο Google my Business είναι για μας μία επιβράβευση.
 6. Από το 1981 εδώ και πάνω από 40 χρόνια προχωράμε με αξιοπρέπεια και σας το ανταποδίδουμε καθημερινά.

Τι σας υποσχόμαστε σε κάθε συνεργασία μαζί μας;

Να έχετε τον πιο αφοσιωμένο συνεργάτη για να έχετε μία καθημερινότητα χωρίς απροσδόκητες καταστάσεις.

Θερμές ευχαριστίες

Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας. Μη διστάσετε να στείλετε σχόλια ή να μας καλέσετε στο κινητό τηλέφωνο πάνω δεξιά και ο ίδιος ο κ. Πρόεδρος των γραφείων μας θα επιληφθεί.Κοιν.

Σχετικές Υπηρεσίες

Cyberbullying ανηλίκων, Σεξουαλική Παρενόχληση ανηλίκου

Cyberbullying ανηλίκων, Σεξουαλική Παρενόχληση ανηλίκου

Cyberbullying ανηλίκων, Σεξουαλική Παρενόχληση ανηλίκου: Καλέστε τα ΓΡΑΦΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ erevna.gr με τις καλύτερες τιμές 24h Κυριακές ή αργίες.

ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΥΖΥΓΟΥ, ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΣΥΖΥΓΟΥ, Ντετέκτιβ erevna24

ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΥΖΥΓΟΥ, ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΣΥΖΥΓΟΥ, Ντετέκτιβ erevna24

ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΥΖΥΓΟΥ, ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΣΥΖΥΓΟΥ: Καλέστε την εταιρεία erevna 24h για ντετέκτιβ με άριστες τιμές συλλογής στοιχείων διαζυγίου 100% οικονομικά.

Ενδιαφέροντα άρθρα

Ποια δεδομένα έχουμε για το θάνατο του Αλέξανδρου, γιου του Ωνάση;

Ποια δεδομένα έχουμε για το θάνατο του Αλέξανδρου, γιου του Αριστοτέλη Ωνάση;

Το γραφείο erevna24 σας ενημερώνει για τα δεδομένα που έχουμε για το θάνατο του Αλέξανδρου, γιου του Αριστοτέλη Ωνάση που αρνήθηκε το δεσμό με τη Fiona Thyssen.

7 tips Συμβουλές εντελώς δωρεάν, Καθαρές αποχετεύσεις

7 tips Συμβουλές εντελώς δωρεάν, από Ιδιωτικό Ερευνητή!

Δείτε δωρεάν 7 tips Συμβουλές από Ιδιωτικό Ερευνητή, έτσι ώστε να είστε πάντα κερδισμένοι και να γλυτώνετε από κακοτοπιές για να μη χρειαστείτε ντετέκτιβ ποτέ.

Διότι σε κάθε ιδιωτική έρευνα με μόνο μία πολύ μικρή προκαταβολή ένας επαγγελματίας ντετέκτιβ erevna24 στην Αθήνα θα επιληφθεί 100% αποτελεσματικά. Η εμπειρία και η γνώση όλου του λεκανοπεδίου της Αττικής αποτελεί για εσάς ένα ισχυρότατο πλεονέκτημα στην αγωνία σας. Όχι μόνο θα βρείτε αξιόπιστη λύση αλλά θα επανέλθει η επιζητούμενη ηρεμία στην προσωπική ζωή σας. Από τη μία έχουμε στο ενεργητικό μας μία πληθώρα ιδιωτικών ερευνών και από την άλλη μια σειρά σε εξέλιξη. Έτσι όλα τα στελέχη μας είναι διαρκώς σε εγρήγορση τόσο για την ασφάλειά σας όσο και για την τσέπη σας. Αυτό που τονίζουμε σε κάθε ευκαιρία είναι ότι με τις στρατηγικές μας εξοικονομούμε πολύτιμους πόρους. Σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό είναι πάγια αρχή μας: Αποφυγή σπατάλης σημαίνει σεβασμός στην τσέπη του πελάτη.

Και στην Αθήνα τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών erevna24 προσφέρουν υπηρεσίες παρακολούθησης ατόμων κινητών σε τιμές προσαρμοσμένες στο οικονομικό περιβάλλον. Η τιμή είναι το λιγότερο σε αυτά τα ζητήματα. Με πολύ καλές προσφορές είμαστε σίγουροι ότι δεν θα μείνετε δυσαρεστημένοι. Πάντα διατηρούμε χαμηλό κόστος. Σκοπός είναι από τη μία να μείνετε όλοι ευχαριστημένοι και από την άλλη εμείς να αυξάνουμε το δίκτυο μας και τις νέες αναθέσεις. Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας το λιγότερο που μας απασχολεί είναι το κόστος. Ακόμη και αν κάποιος δεν μπορεί να πληρώσει, θα δούμε κατά περίπτωση το ζήτημα και με αγάπη θα τον βοηθήσουμε. Αν διαμένετε στο εξωτερικό και είστε στη γενιά του brain drain ή είστε ομογενής τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μπορούμε να κάνουμε μία τηλεδιάσκεψη μέσω κυκλώματος ασφαλείας και να ενσκύψουμε στο πρόβλημά σας. Δεν είναι αναγκαία η μετάβαση στα γραφεία μας. Γίνεται να συμφωνηθεί η εργασία και να αποσταλεί ένα συμβόλαιο εργασιών με σαφή τρόπο, ώστε να δεσμεύονται αμφότερα μέρη. Έτσι δεν ελλοχεύει κανένας κίνδυνος παρεξήγησης και όλες οι ενέργειες θα διέπονται από ένα σαφές χρονοδιάγραμμα. Παράλληλα όμως θα γίνεται ενημέρωση για την εξέλιξη της αποστολής με ασφαλή τρόπο. Πολλά είδη αποστολών παρακολουθήσεων μπορούν στο σημείο αυτό να αναφερθούν όπως: Ανεύρεση ατόμων, παρακολούθηση, ιχνηλάτηση θέσεων κινητού τηλεφώνου, bullying σε παιδιά που συντηρείτε από το εξωτερικό κα.

Όλα τα μέτρα όπως αυτά αναπροσαρμόζονται από τον ΕΟΔΥ. Δεν το παρακάνουμε αλλά και δεν παραμελούμε να εφαρμόζουμε όλα εκείνα τα μέτρα που ενδείκνυνται για όλους. Προσέχουμε τόσο για την ασφάλεια και υγεία του προσωπικού μας όσο και των πελατών μας. Πάγια αρχή μας είναι να μην αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Ο άνθρωπος γράφει ιστορία και τίποτα δεν είναι τυχαίο. Σεβόμαστε την ελευθερία βούλησης κάθε προσώπου και προσέχουμε για την ασφάλειά του. Ελάτε να μας γνωρίσετε από κοντά.

Το κόστος παρακολούθησης τηλεφώνου κινητού ή σταθερού στην Αθήνα δεν είναι πολύ μεγάλο αλλά ο χρόνος μπορεί να διαφοροποιηθεί. Έτσι εξετάζονται διάφορα στοιχεία όπως: Ύπαρξη spartphone, νομιμότητα παρακολούθησης, δυνατότητα jailbreak για iphone ή rooting για Android, ώστε να γίνεται ξεκλείδωμα της τηλεφωνικής συσκευής. Αυτό μπορεί να συμβαίνει εν αγνοία σας. Καλέστε μας για να μάθετε πότε και πώς γίνεται. Γενικότερα σε ότι αφορά μία γενική παρακολούθηση (ο σωστός και επιτρεπτός όρος είναι επιτήρηση) ο χρόνος μπορεί να διαφέρει. Από 2 ώρες, αν πρόκειται για κάποια πληροφορία που μπορεί να εξακριβώσουμε άμεσα με βάση το πολύ ισχυρό δίκτυο συνεργατών μας έως και ένα έτος. Υπάρχει υπόθεση αναζήτησης του δολοφόνου της κόρης του για έναν εφοπλιστή γνωστής οικογένειας, που διαμένει στο City του Λονδίνου. Αυτή διήρκεσε 11 μήνες, διότι επρόκειτο για δολοφονία, παρόλο που από τη Scotland Yard ο θάνατος είχε αποδοθεί αρχικά σε υπερβολική χρήση. Αυτό είναι ένα μόνο από τα πολλά περιστατικά που κληθήκαμε στο παρελθόν να συνδράμουμε. ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ αποδόθηκε δικαιοσύνη και το ίδιο θέλουμε για κάθε έναν από σας. Να ηρεμήσει η ψυχή σας. Ένα είναι μόνο βέβαιο: Θα ολοκληρωθεί η δική σας έρευνα στον ελάχιστο χρόνο με τα πιο ατράνταχτα τεκμήρια και αποδεικτικά στοιχεία στο ελάχιστο κόστος. Αυτή είναι η ΔΕΣΜΕΥΣΗ μας. Ας τονίσουμε και εδώ ότι στην Ελλάδα όλοι ψάχνουν με τους απαγορευμένους όρους ντετέκτιβ και παρακολούθησηση τηλεφώνου ή ατόμου στη Google. Και οι μηχανές αναζήτησης δεν έχουν ανάλογη ενημέρωση για την παρανομία των όρων και πότε αυτοί κατ' οικονομίαν χρησιμοποιούνται.

Και στην έρευνα απιστίας συζύγου έχουμε την απόλυτη πρωτοπορία. Σε αυτήν την περίπτωση αρκεί να σας παραπέμψουμε στις κριτικές και θετικές αξιολογήσεις ομογενών, οι οποίοι μας επέλεξαν. Έχουμε πολύ αυξημένα αιτήματα από το εξωτερικό και για το εξωτερικό. Τι σημαίνει αυτό: Ότι έχουμε αναλάβει στο παρελθόν μεγάλες αποστολές σε χώρες του εξωτερικού. Σήμερα έχουμε σε εξέλιξη τέσσερις υποθέσεις ανεύρεσης ατόμων εκτός Ελλάδος. Αυτές αφορούν στην αναζήτηση του βιολογικού γονέα, είτε πατέρα είτε μητέρας. Ακόμη συνδράμουμε με τοπικές έρευνες για λογαρισμαό μεγάλων γραφείων ερευνών του εξωτερικού. Οι διασυνδέσεις μας σε ένα παγκόσμιο δίκτυο πληροφοριών είναι το δικό μας συγκρητικό πλεονέκτημα και το δικό σας ασύγκριτο ατού.

Χωρίς υπεκφυγές διαθέτουμε το μεγαλύτερο παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών και είμαστε περήφανοι για αυτό. Καλέστε μας να σας ενημερώσουμε σχετικά. Τα Γραφεία Ερευνών μας ήταν για δεκαετίες δίπλα σας με τεχνολογία αιχμής και έτσι εδραιώθηκαν με το καλύτερο brandname. Τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη του και διαρκώς αποκτούμε κάθε νέα πιστοποίηση που αφορά τις υπηρεσίες μας. Δείτε και τα πλεονεκτήματα των δικών μας Ιδιωτικών ερευνητών στην ερώτηση που ακολουθεί.

Ένας ιδιωτικός ερευνητής στην Αθήνα από τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών μας έχει μία σειρά από αξιοσημείωτα πλεονεκτήματα. Έτσι στα δικά μας γραφεία απασχολούνται μόνο έμπειρα στελέχη με πολυετή προσφορά και συνεχή επιμόρφωση σε πολλά θέματα όπως: Διαδικτυακή απάτη, κατασκοπεία, σύγχρονες μεθόδους παρακολούθησης ατόμων, εξακρίβωση και αναγνώριση προσώπου από κάμερες με βάση τις νέες τεχνολογίες κα.

Προφανώς η αύξηση της εγκληματικότητας είναι εμφανής για μία σειρά λόγους: Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία έχουν παρεισφρύσει στον κοινωνικό ιστό πολλοί εισερχόμενοι από το εξωτερικό με ποικίλη δράση. Από την άλλη η οικονομική ανέχεια είναι σημαντικός λόγος για την αύξηση των κλοπών αλλά και των ληστειών. Εκτός από τα μεγάλα χτυπήματα έχουν δώσει μεγάλα peak περιστατικά κλοπής σε βενζινάδικα περίπτερα και mini market. Ο εγκλεισμός στα επαναλαμβανόμενα lockdown με την όποια μορφή είχε το καθένα έδωσε τραγικά αποτελέσματα στον ψυχισμό του ατόμου. Η παραβατικότητα έχει αυξηθεί κατακόρυφα καθώς και οι καθημερινές καταγγελίες στα αστυνομικά τμήματα.

Και στη σεξουαλική παρενόχληση έχουμε πολλές επιτυχίες με αποζημιώσεις στα ελληνικά δικαστήρια. Οι δικοί μας Ιδιωτικοί Ερευνητές συνεισφέρουν σε δικαστικές υποθέσεις με διάφορους τρόπους. Ακόμη, σε πολλά γραφεία στον κόσμο στελέχη έχουν αφυπηρετήσει από διεθνείς αστυνομικές ακαδημίες και συνδράμουν παράλληλα σε πάρα πολλές υποθέσεις ποικιλοτρόπως. Έτσι πολλές από τις επιτυχίες των αρχών στηρίζονται και στη συμβολή αυτών με τεχνογνωσία, εμπειρία, οργάνωση δικτύων ανατροφοδοτήσεων κα. Καλέστε μας για ένα δωρεάν ραντεβού για περισσότερες λεπτομέρειες.

Scotland Yard είναι ο επίσημος όρος που αναφέρεται στη Μητροπολιτική Αστυνομική Διεύθυνση με περιοχή ευθύνης το μεγαλύτερο τμήμα το Λονδίνου. Συχνά πυκνά αναφέρονται στα δελτία τύπου στην εγκληματικότητα και στη χώρα μας. Η Ελλάδα είναι η πύλη του νοτιοδυτικού άκρου της γηραιάς ηπείρου. Δεν είναι μυστικό ότι πολλές υπηρεσίες μας διαπλέκονται με έρευνες της Σκότλαντ Γιαρντ, όπως λέγεται in a crossover manner. Σχεδόν παντού στις έρευνες ανά τον κόσμο υπάρχει κάποιος συνταξιούχος της υπηρεσίας, που συνεχίζει να προσφέρει αθόρυβα. Βλέπετε, οι επαγγελματίες ιδιωτικοί ερευνητές δεν επαναπαύονται ποτέ και πάντα τους απασχολούν παλιές εκκρεμότητες στη ζωή τους. Εκείνο που μένει από κάθε συνεργασία οφείλει να είναι, εκτός από τα αδιάσειστα στοιχεία - τεκμήρια, η χαρά στο πρόσωπό σας. Η ελπίδα για ένα νέο ξεκίνημα μακρυά από κάθε κίνδυνο, κακοτοπιά και ασυνείδητους ανθρώπους. Η χαρά μετά τη λύτρωση που φέρνει η αλήθεια, όταν αυτή λάμπει στο φως.

Και όμως η πιστοποίηση ISO27001 σε μία απλή παρακολούθηση ατόμου στην Αθήνα κάνει τη διαφορά. Είναι πάρα πολύ σοβαρή επιτυχία η προσκόμιση της διεθνούς πιστοποίησης ISO27001, όχι διότι προσδίδει κύρος. Περισσότερο μάλλον πρόκειται για τη διασφάλιση της εχεμύθειας όχι μόνο των προσωπικών δεδομένων σας αλλά πολλών περισσότερων πραγμάτων, όπως: Διασφάλιση εχεμύθειας από τον πρόεδρο έως τον τελευταίο υπάλληλο, Καταστροφή όλων των στοιχείων σας μετά την ολοκλήρωση της έρευνας. Ακόμη, διαγραφή κάθε ψηφιακού αποτυπώματος σε υπολογιστές και κινητά ή άλλες συσκευές παρακολούθησης. Δεν είναι πολλοί, όσοι μπορούν να σας προσκομίσουν αυτήν την πιστοποίηση και καλό είναι να τη δείτε ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΑΣΙΝ.

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ;

Πολύ εξυπηρετικό γραφείο έρευνας για ιδιωτικές υποθέσεις. Σε βοηθάνε με το παραπάνω. Πολύ καλές τιμές. Ότι πιο αξιόπιστο στην Αθήνα και είναι και στο κέντρο στην Ομόνοια.

Manolis Pantinakis
Τοπικός Ξεναγός Google Review

Άριστοι επαγγελματίες και με γνώση στο αντικείμενο! Τους συστήνω ανεπιφύλακτα. Σε ενημερώνουν για την εξέλιξη της έρευνας χωρίς να σε κοροϊδεύουν.

Το Σουβλάκι Όπως Παλιά
Google Review

Δεν υπάρχουν πολλά Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών σαν αυτό και πραγματικά είμαι τυχερή που τους συνάντησα. Έλυσαν υπόθεση bullying ανηλίκου ατόμου. Έγινε η απαραίτητη γραφειοκρατική δουλειά με γονεϊκή συναίνεση και νόμιμη παρακολούθηση ανηλίκου. Ευχαριστώ πολύ.

Ζήτησε ανωνυμία
Review

Στην παρακολούθηση ανηλίκου οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες ❤️ και άριστοι ιδιωτικοί ντετέκτιβ. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα.

sakis filip
Google Review

Άφησε άριστη κριτική 5 αστέρων!

ΓΙΩΤΑ ΜΟΣΧΟΝΑ
Review

Εξαιρετικοί ντετέκτιβ στο κέντρο στην Αθήνα. Χρειαστήκαμε παρακολούθηση ατόμου και όλα έγιναν 👍απόλυτα νόμιμα. 🙏 Συγχαρητήρια στους άριστους επαγγελματίες του γραφείου ιδιωτικών ερευνών. Συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

Zoi Kark
Google Review

Πραγματικά εξαιρετικοί επαγγελματίες ντετέκτιβ στην Ομόνοια πολύ κοντά στην Ερμού ✅Αθηνάς και Πειραιώς αλλά και πέντε λεπτά από το Σύνταγμα. Στα γραφεία τους ξεχνάς κάθε πρόβλημα: Έχουν ψυχολόγους για περιπτώσεις ✅ανηλίκων με προβλήματα bullying ή κακοποίησης μέσω Ίντερνετ και επιστήμονες για κάθε περίπτωση. Θεωρώ ότι ξεχωρίζουν για την ευγένεια, την επιστημονική προσέγγιση αλλά και τις 👌πιστοποιήσεις ISO και τις 👌σπουδές ντετέκτιβ. Συγχαρητήρια.

chris webseospecialist
Τοπικός Ξεναγός Google Review

Σίγουρα έχουν ξεχωριστά γραφεία ερευνών και με εντυπωσίασαν. Έκανα τεστ πατρότητας και βρήκα τις αποδείξεις που έψαχνα. Οι άνθρωποι είναι ✅επαγγελματίες ντετέκτιβ. Θεωρώ ότι ήμουν 👌 τυχερός που συνεργάστηκα μαζί τους.

Ανώνυμη κριτική
Review

Τα γραφεία ντετέκτιβ Athina 24 πραγματικά εντυπωσιάζουν με την οργάνωση την εμπειρία και τον επαγγελματισμό τους. Με υποκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο στην Αθήνα προσφέρουν σειρά ιδιωτικών ερευνών. Μπράβο σε όλους.

chris mandrakis (seo specialist)
Τοπικός Ξεναγός Google Review

ΖΗΤΗΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ωράριο Λειτουργίας 24h

 • Δευτέρα 00:00 - 23:59
 • Τρίτη 00:00 - 23:59
 • Τετάρτη 00:00 - 23:59
 • Πέμπτη 00:00 - 23:59
 • Παρασκευή 00:00 - 23:59
 • Σάββατο 00:00 - 23:59
 • Κυριακή 00:00 - 23:59