Παρακολούθηση ατόμου Αθήνα, Κόστος Παρακολούθησης τηλεφώνου: Καλέστε τα ΓΡΑΦΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ erevna 24h στις καλύτερες τιμές 100% επαγγελματίες.
Παρακολούθηση ατόμου Αθήνα, Κόστος Παρακολούθησης τηλεφώνου

Παρακολούθηση ατόμου - νόμιμη έρευνα

Πώς θα λάβετε την υπηρεσία Παρακολούθηση ατόμου οικονομικά και με ❤️ νόμιμο τρόπο είναι ένα ζήτημα που παραβλέπουν οι περισσότεροι στο Ίντερνετ αλλά ✅ και στα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών. Έτσι δεν είναι καθόλου ασύνηθες να έρχονται σε αντιπαράθεση οι πελάτες λίγο πριν την ολοκλήρωση μίας έρευνας. Και αυτό συμβαίνει είτε για τα μη επαρκή αποδεικτικά στοιχεία είτε για τη μη έκδοση απόδειξης.

Παρακολούθηση ατόμου στην Αθήνα οικονομικά!

Η έρευνα για παρακολουθήσεις ατόμων σε Αθήνα οικονομικά ή ❤️ πανελλαδικά είναι ένα φλέγον ζήτημα που πρέπει να απαντηθεί. Οι αναζητήσεις "Πόσο κοστίζει η παρακολούθηση ατόμου" ή ✅ "Πόσο κοστίζει η παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου" στην Αθήνα με τιμοκατάλογο είναι πολύ δημοφιλείς. Φυσικά, το κόστος είναι σημαντικό, δηλαδή η τιμή για παρακολούθηση ατόμου τόσο στην Αθήνα ή και στο εξωτερικό.

Ωστόσο η παράμετρος που δυστυχώς παραβλέπεται από το 99% των συνανθρώπων μας είναι η νομιμότητα. Ο όρος που επιτρέπεται είναι νόμιμη παρατήρηση. Αλλά ο κόσμος αυτό τον τρόπο αναζήτησης επιλέγει στη Google. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Ακόμη δεν είναι λίγες υποθέσεις που γυρίζουν μπούμερανγκ λόγω αφέλειας ή ερασιτεχνικής προσέγγισης. Από τη μία γίνεται θυματοποίηση και από την άλλη ο θύτης, που μπορεί να είναι άνδρας ή και γυναίκα, συνεχίζει. Τι να κάνει; Να εξασκεί την παράνομη ή παράτυπη ή ακόμη και διαστοφική δραστηριότητά του.

Πότε απαγορεύεται η παρακολούθηση ατόμου στην Αθήνα;

Η Παρακολούθηση ατόμου ή παρακολουθήσεις ατόμων στην Αθήνα γενικά απαγορεύεται. Παράνομη παρακολούθηση ατόμου ή τηλεφώνου διώκεται ως εγκληματική ενέργεια με ποινή κάθειρξης 20 έτη και χρηματικό πρόστιμο 300000 ευρώ.!

Σε ποιες περιπτώσεις επιτρέπεται μία παρακολούθηση και πάντα νόμιμα με συνδρομή εισαγγελικής παραγγελίας;

Αν συντρέχουν λόγοι εγκληματικής ενέργειας ή τρομοκρατικής με βάση το Νόμο Ν. 3206/19.12.2003 (ΦΕΚ Α’ 298/23.12.2003) διασφαλίζεται το νομικό πλαίσιο παρατήρησης ατόμου. Συλλογή αποδείξεων επιτρέπεται και σε περίπτωση Cyberbullying, περιπτώσεις κακοποίησης ανηλίκων και ανήμπορων ατόμων με ασθένειες όπως Alzheimer κα.

Αυτό τι σημαίνει για μία έρευνα παρακολουθήσεων ατόμων στην Αθήνα ή και αλλού;

Ότι είναι κακούργημα χωρίς τα νόμιμα έγγραφα, που μπορεί να προσκομίσει σε συνεργασία με τις αρχές ένα νόμιμο γραφείο ιδιωτικών ερευνών στην Αθήνα. Η έννοια stalking τιμωρείται με ποινή φυλάκισης 1-3 έτη και μπορεί να φτάσουν κατά περίπτωση τα 5 έτη. Δηλαδή μπορεί το θύμα να μετατραπεί στη δικαστική αίθουσα σε υπόδικο και να καταδικαστεί. Απεναντίας είναι δυνατόν με ένα καλό δικηγόρο ο "παράνομος" να συνεχίσει να κυκλοφορεί ανενόχλητος και να εξακολουθεί:

 1. Να παρενοχλεί σεξουαλικά.
 2. Να προβαίνει σε συζυγική απιστία και δεν έχει σχέση με το αν μένει στην Αθήνα ή οπουδήποτε στην Ελλάδα. Το προφίλ είναι πολύ συγκεκριμένο, όπως ενημερώνουν οι ειδικοί (experts).
 3. Να υποκλέπτει κρίσιμα στοιχεία από μία επιχείρηση ή εταιρεία.
 4. Να παρακολουθεί παράνομα συνανθρώπους του.
 5. Να δημοσιοποιεί δήθεν ανώνυμα προσωπικά στοιχεία τρίτων.
 6. Να σχετίζεται με κύκλωμα παράνομης εμπορίας ανταλλακτικών αυτοκινήτων ή μηχανών.
 7. Να έχει εγκληματική δράση, όπως Cyberbullying, Κακοποίηση ανηλίκων ή ατόμων με αναπηρία κα.

Τι συνιστούμε για οποιαδήποτε παρακολούθηση ατόμου στην Αθήνα;

Σε υποθέσεις παρακολούθησης ατόμου σε συνάρτηση με την εχεμύθεια που θα απαιτηθεί, ένα γραφείο ιδιωτικών ερευνών στην Αθήνα μπορεί: Από τη μία να αποτελέσει το νόμιμο σύμμαχό σας και από την άλλη οικονομικά να επαναφέρει με χαμηλό κόστος την ηρεμία στη ζωή σας. Και αυτό τόσο για την προστασία της ιδιωτικής σας ζωής όσο και των αγαπημένων σας προσώπων. Βλέπετε, υποθέσεις Cyberbullying, έκδοσης ανηλίκων και άλλες εγκληματικές ενέργειες μαστίζουν όλες τις κοινωνίες ανεξαρτήτως θρησκευτικών πεποιθήσεων.

Σε αυτό το σημείο συνιστούμε να δείτε το υπόλοιπο άρθρο για την όσο το δυνατόν πληρέστερη ενημέρωσή σας.

Μήπως είναι παράνομη και Πόσο κοστίζει μία παρακολούθηση ατόμου στην Αθήνα;

Οικονομικές Τιμές.
Παρακολούθηση ατόμου Αθήνα τιμές: ✅ ΦΕΚ 298/Α/23-12-2003
Ιδιωτικοί Ντετέκτιβ Αθήνα κόστος: ✨ 50€ οικονομικά
Πρώτο ραντεβού ιδιωτικού ντετέκτιβ: Δωρεάν
Αντιπαρακολούθηση ατόμου τιμές: ειδικά μέτρα προστασίας
Αντίμετρα παρακολούθησης κινητού: 24 ώρες το 24 ωρο
100% Εγγύηση Πιστοποιήσεων εχεμύθειας: ❤️ ISO 27001
Εγκατάσταση προγράμματος αντιπαρακολούθησης: 100% επαγγελματίες νόμιμα

Γιατί ειδικευόμαστε στην παρακολούθηση ατόμου στην Αθήνα;

Σε μας ο πελάτης που θέλει να παρακολουθήσει τη γυναίκα του, ή τον άνδρα της η πελάτισσα αντίστοιχα, θα αισθανθεί ασφάλεια. Καταρχήν θα του εξηγήσουμε αν είναι παρανομία ή κακούργημα αυτή η ενέργεια ή όχι. Πότε επιτρέπεται και πότε όχι και τι μπορεί να παρακολουθήσει. Η εχεμύθεια με την οποία περιβάλλουμε όλες τις ευαίσθητες προσωπικές πληροφορίες, που θα μοιραστείτε μαζί μας, είναι εξασφαλισμένη. Ακόμη περισσότερο με βάση τη διεθνή πιστοποίηση ISO 27001 απαγορεύεται να κρατήσουμε στοιχεία μετά την ολοκλήρωση μία αποστολής.

Εξάλλου εμείς έχουμε προσφέρει στο διάβα της επαγγελματικής μας σταδιοδρομίας για πάνω από 40 χρόνια με απόλυτη επιτυχία. Πάντα έχουμε τις καλύτερες αξιολογήσεις και πάντα ο ένας φέρνει τον άλλο. Η φήμη που έχουν αποκτήσει τα δικά μας Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών προηγείται πάντα κάθε προσέγγισης με νέο πελάτη.

Πού γίνονται έρευνες Παρακολούθησης ατόμων γενικότερα;

Από τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών μας έχουν διαπιστωθεί σε:

 • Ιδιώτες,
 • Επιχειρήσεις σε εργαζομένους,
 • Εφοπλιστικούς ομίλους,
 • Βιομηχανικές μονάδες,
 • Δημοτικές επιχειρήσεις,
 • Σχολεία,
 • Εταιρείες του δημοσίου,
 • κα.

Από την άλλη δεν πρέπει να μην τονιστεί η μεγάλη συνεισφορά μας σε εκατοντάδες περιπτώσεις Παρακολούθησης ατόμων.

Μήπως θέλετε κόστος παρακολούθησης ατόμου στην Αθήνα;

Το κόστος παρακολούθησης ατόμου στα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών μας δεν είναι απαγορευτικό.

κόστος παρακολούθησης ατόμου
Κόστος παρακολούθησης ατόμου

Πότε ζητάτε τιμές παρακολούθησης τηλεφώνου ατόμου στην Αθήνα;

Βέβαια δεν είναι αυτόητο ότι προηγείται το κόστος παρακολούθησης τηλεφώνου κινητού ή σταθερού ενός ατόμου; Μα φυσικά. Πριν στηθεί επιχείρηση παρακολούθησης σε κοντινή απόσταση του υπόπτου υπάρχουν οικονομικές τιμές για παρακολούθηση τηλεφώνου. Πάντα έτσι γίνεται οικονομικά η προσέγγιση ενός ζητήματος και όχι αμέσως σε ευρείας κλίμακας επιχείρηση. Τα κόστη είναι εξαιρετικά χαμηλά. Ναι, με πολύ μικρό κόστος παρακολούθησης μπορείτε να λάβετε όλα τα τεκμήρια που θεμελιώνουν:

 • Μία συνενοχή σε απειλή κατά ανθρώπινης ζωής ανηλίκου,
 • Οικονομική απάτη με εγκληματική ενέργεια,
 • Συζυγική απιστία με απόπειρα φόνου ή βλάβη στη ζωή ανηλίκων τέκνων.
 • Διάπραξη τρομοκρατικής ενέργειας οποιασδήποτε μορφής από νευραλγικές εγκαταστάσεις της Ελλάδος έως και υλικές ζημιές με δόλο πρόκλησης ανθρωπίνων απωλειών κα..
Τιμές ντετέκτιβ για παρακολούθηση κινητού
Τιμές ντετέκτιβ για παρακολούθηση κινητού

Έτσι οι τιμές ντετέκτιβ θα μένουν χαμηλά χωρίς περιττές επιβαρύνσεις. Βέβαια, υπάρχουν και γάτες ύποπτοι, οι οποίοι θα μας βάλουν σε κινητοποίηση για στενή παρακολούθηση. Καλέστε μας, διότι κάθε υπόθεση είναι ξεχωριστή.

Ποιες είναι οι Βραβεύσεις των γραφείων ερευνών σας;

Όλες οι βραβεύσεις μας είναι στη διάθεσή σας στα κεντρικά γραφεία μας στην Αθήνα. Μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά, ώστε να ανοίξει ένας δίαυλος εμπιστοσύνης και αγάπης ανάμεσά μας. Μόνο έτσι προχωρούμε σε κάθε νέα αποστολή. Ο πελάτης πρωτίστως οφείλει να αισθανθεί οικεία και να είναι σίγουρος για την εχεμύθεια και την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Πράγματι, δεν πρέπει να μην μνημονευτούν τόσο οι διακρίσεις όσο και και οι μοναδικές βραβεύσεις μας. Σε τέσσερις δεκαετίες έχουμε συμβάλει σε πάμπολες υποθέσεις, όπου πελάτης υπήρξε θύμα εκβιασμού. Επισημαίνουμε, φυσικά, ότι για τη διαλεύκανση πάρα πολλών ανάλογων υποθέσεων σημειώνουμε πάντα 100% επιτυχία.

Ποια είναι τα 7 κυριότερα πλεονεκτήματά μας στην τεκμηρίωση έρευνας για Παρακολούθηση ατόμων;

Τα 7 αξιοσημείωτα πλεονεκτήματα που έχουμε συνοπτικά είναι:

 1. Μετεκπαίδευση προσωπικού με σεμινάρια σε νέες τεχνολογίες.
 2. Αξιοποίηση καινοτομιών, ώστε να ελαττωνεται ο χρόνος ολοκλήρωσης κάθε υπόθεσης.
 3. Οργανώνουμε στον ελάχιστο χρόνο σε σχέση με τον ανταγωνισμό μίας ειδικής ομάδας από ερευνητές για κάθε αποστολή.
 4. Ο όμιλος μας διαθέτει εξειδικευμένες γνώσεις σε κάθε αντικείμενο προς όφελος του πελάτη.
 5. Ο τεχνολογικός εξοπλισμός μας περιλαμβάνει μέχρι και ανιχνευτή ψεύδους.
 6. Διαθέτουμε πιστοποιητικά ISO27001 για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων σας.
 7. Η εχεμύθεια δεν είναι δεδομένη σε κάθε Ιδιωτικό Ερευνητή. Σε μας υπάρχει εκτός από τον κώδικα δεοντολογίας και η υποχρέωση της καταστροφής όλων των προσωπικών δεδομένων. Αυτό συμβαίνει στην παράδοση των αποδεικτικών στοιχείων. Κάθε παρακολούθηση ατόμου ολοκληρώνεται χωρίς διατήρηση οποιουδήποτε στοιχείου.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ

Δώστε μας τη χαρά να σας συναντήσουμε σε ένα προκαθορισμένο ραντεβού στα κεντρικά γραφεία μας. Εκεί θα σας βοηθήσουμε και θα σας φανούν χρήσιμες οι απαραίτητες γνώσεις μας από το 1981 για πάνω από 40 συναπτά έτη ως ερευνητές.

Δείτε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο από πραγματικό περιστατικό!

Ομολογουμένως τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών μας erevna24 διαπιστώνουν καταρχήν για τους Ρούλα Πισπιρίγκου Μάνο Δασκαλάκη πρόκειται για μία δύσκολη υπόθεση.

Γιατί να επιλέξετε τα γραφεία erevna24;

 1. Για την αφοσίωση και αγάπη στο αντικείμενο.
 2. Διότι σε κάθε αποστολή επιλέγουμε την άριστη στρατηγική προσέγγιση.
 3. Παρέχουμε δωρεάν ενημέρωση στο πρώτο ραντεβού και πιθανώς τελικά να μη χρειαστεί να προσλάβετε ντετέκτιβ.
 4. Με έμπειρο προσωπικό που επιμορφώνεται διαρκώς αισθάνεστε σιγουριά.
 5. Οι πραγματικές θετικές αξιολογήσεις στο Google my Business είναι για μας μία επιβράβευση.
 6. Από το 1981 εδώ και πάνω από 40 χρόνια προχωράμε με αξιοπρέπεια και σας το ανταποδίδουμε καθημερινά.

Τι σας υποσχόμαστε σε κάθε συνεργασία μαζί μας;

Να έχετε τον πιο αφοσιωμένο συνεργάτη για να έχετε μία καθημερινότητα χωρίς απροσδόκητες καταστάσεις.

Θερμές ευχαριστίες

Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας. Μη διστάσετε να στείλετε σχόλια ή να μας καλέσετε στο κινητό τηλέφωνο πάνω δεξιά και ο ίδιος ο κ. Πρόεδρος των γραφείων μας θα επιληφθεί.Κοιν.

Σχετικές Υπηρεσίες

ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΥΖΥΓΟΥ, ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΣΥΖΥΓΟΥ, Ντετέκτιβ erevna24

ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΥΖΥΓΟΥ, ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΣΥΖΥΓΟΥ, Ντετέκτιβ erevna24

ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΥΖΥΓΟΥ, ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΣΥΖΥΓΟΥ: Καλέστε την εταιρεία erevna 24h για ντετέκτιβ με άριστες τιμές συλλογής στοιχείων διαζυγίου 100% οικονομικά.

Bullying στην Αθήνα, Έρευνες για εκφοβισμό, erevna 24h

Bullying στην Αθήνα, Έρευνες για εκφοβισμό, erevna 24h

Bullying στην Αθήνα, Έρευνες για εκφοβισμό: Καλέστε τα ΓΡΑΦΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ erevna24.gr για Ερευνητή με τις καλύτερες τιμές ✅24h Κυριακές ή αργίες.

Ενδιαφέροντα άρθρα

Ποια δεδομένα έχουμε για το θάνατο του Αλέξανδρου, γιου του Ωνάση;

Ποια δεδομένα έχουμε για το θάνατο του Αλέξανδρου, γιου του Αριστοτέλη Ωνάση;

Το γραφείο erevna24 σας ενημερώνει για τα δεδομένα που έχουμε για το θάνατο του Αλέξανδρου, γιου του Αριστοτέλη Ωνάση που αρνήθηκε το δεσμό με τη Fiona Thyssen.

7 tips Συμβουλές εντελώς δωρεάν, Καθαρές αποχετεύσεις

7 tips Συμβουλές εντελώς δωρεάν, από Ιδιωτικό Ερευνητή!

Δείτε δωρεάν 7 tips Συμβουλές από Ιδιωτικό Ερευνητή, έτσι ώστε να είστε πάντα κερδισμένοι και να γλυτώνετε από κακοτοπιές για να μη χρειαστείτε ντετέκτιβ ποτέ.

Ναι μεν ο κόσμος αναζητάει στη Google τον όρο παρακολούθηση ατόμου στην Αθήνα, αλλά ο όρος που επιτρέπεται η χρήση του είναι παρατήρηση προσώπου ή ατόμου. Και μάλιστα σε απόσταση, ώστε να μην παραβιάζεται ούτε να καταστρατηγούνται οι ατομικές ελευθερίες του ατόμου είτε από έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ ή οποιονδήποτε. Έτσι η παρακολούθηση ναι μεν είναι σε χρήση, ωστόσο επιτρέπεται μόνο σε περίπτωση νόμιμων προϋποθέσεων. Γενικά συνιστούμε να είστε πολύ προσεκτικοί σε αυτό που ζητάτε. Ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ ερευνητής μπορεί να μην αναλάβει την υπόθεση, όσο εύκολη και αν είναι, αν εσείς ζητάτε παρακολουθήσεις χωρίς καμία δέσμευση. Δείτε την επόμενη ερώτηση για αυτές τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

Είναι αλήθεια ότι μόνο για λόγους εθνικής ασφαλείας είναι επιτρεπτή η παρακολούθηση ατόμου στην Αθήνα ή και οπουδήποτε στην Ελλάδα. Τότε γίνεται από την ΕΛ.ΑΣ. και παρακολούθηση τηλεφώνου κινητού ή σταθερού. Εκτός από λόγους εθνικής ασφαλείας υπάρχουν και λόγοι που υποπίπτουν σε εγκληματική δράση του υπόπτου, όπως είναι revenge porn, διακίνηση πορνογραφικού υλικού. Ακόμη, τρομοκρατικές ενέργειες, βιασμοί ανηλίκων ατόμων εντός οικογενειακού περιβάλλοντος κα. Προφανώς η Ελληνική Αστυνομία δεν μπορεί με μία υποψία ενός πολίτη να διαθέσει ομάδα παρακολούθησης επί 24 ώρου βάσεως. Στείλτε email για περισσότερες διευκρινίσεις.

Διότι σε κάθε ιδιωτική έρευνα με μόνο μία πολύ μικρή προκαταβολή ένας επαγγελματίας ντετέκτιβ erevna24 στην Αθήνα θα επιληφθεί 100% αποτελεσματικά. Η εμπειρία και η γνώση όλου του λεκανοπεδίου της Αττικής αποτελεί για εσάς ένα ισχυρότατο πλεονέκτημα στην αγωνία σας. Όχι μόνο θα βρείτε αξιόπιστη λύση αλλά θα επανέλθει η επιζητούμενη ηρεμία στην προσωπική ζωή σας. Από τη μία έχουμε στο ενεργητικό μας μία πληθώρα ιδιωτικών ερευνών και από την άλλη μια σειρά σε εξέλιξη. Έτσι όλα τα στελέχη μας είναι διαρκώς σε εγρήγορση τόσο για την ασφάλειά σας όσο και για την τσέπη σας. Αυτό που τονίζουμε σε κάθε ευκαιρία είναι ότι με τις στρατηγικές μας εξοικονομούμε πολύτιμους πόρους. Σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό είναι πάγια αρχή μας: Αποφυγή σπατάλης σημαίνει σεβασμός στην τσέπη του πελάτη.

Και στην Αθήνα τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών erevna24 προσφέρουν υπηρεσίες παρακολούθησης ατόμων κινητών σε τιμές προσαρμοσμένες στο οικονομικό περιβάλλον. Η τιμή είναι το λιγότερο σε αυτά τα ζητήματα. Με πολύ καλές προσφορές είμαστε σίγουροι ότι δεν θα μείνετε δυσαρεστημένοι. Πάντα διατηρούμε χαμηλό κόστος. Σκοπός είναι από τη μία να μείνετε όλοι ευχαριστημένοι και από την άλλη εμείς να αυξάνουμε το δίκτυο μας και τις νέες αναθέσεις. Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας το λιγότερο που μας απασχολεί είναι το κόστος. Ακόμη και αν κάποιος δεν μπορεί να πληρώσει, θα δούμε κατά περίπτωση το ζήτημα και με αγάπη θα τον βοηθήσουμε. Αν διαμένετε στο εξωτερικό και είστε στη γενιά του brain drain ή είστε ομογενής τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μπορούμε να κάνουμε μία τηλεδιάσκεψη μέσω κυκλώματος ασφαλείας και να ενσκύψουμε στο πρόβλημά σας. Δεν είναι αναγκαία η μετάβαση στα γραφεία μας. Γίνεται να συμφωνηθεί η εργασία και να αποσταλεί ένα συμβόλαιο εργασιών με σαφή τρόπο, ώστε να δεσμεύονται αμφότερα μέρη. Έτσι δεν ελλοχεύει κανένας κίνδυνος παρεξήγησης και όλες οι ενέργειες θα διέπονται από ένα σαφές χρονοδιάγραμμα. Παράλληλα όμως θα γίνεται ενημέρωση για την εξέλιξη της αποστολής με ασφαλή τρόπο. Πολλά είδη αποστολών παρακολουθήσεων μπορούν στο σημείο αυτό να αναφερθούν όπως: Ανεύρεση ατόμων, παρακολούθηση, ιχνηλάτηση θέσεων κινητού τηλεφώνου, bullying σε παιδιά που συντηρείτε από το εξωτερικό κα.

Όλα τα μέτρα όπως αυτά αναπροσαρμόζονται από τον ΕΟΔΥ. Δεν το παρακάνουμε αλλά και δεν παραμελούμε να εφαρμόζουμε όλα εκείνα τα μέτρα που ενδείκνυνται για όλους. Προσέχουμε τόσο για την ασφάλεια και υγεία του προσωπικού μας όσο και των πελατών μας. Πάγια αρχή μας είναι να μην αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Ο άνθρωπος γράφει ιστορία και τίποτα δεν είναι τυχαίο. Σεβόμαστε την ελευθερία βούλησης κάθε προσώπου και προσέχουμε για την ασφάλειά του. Ελάτε να μας γνωρίσετε από κοντά.

Το κόστος παρακολούθησης τηλεφώνου κινητού ή σταθερού στην Αθήνα δεν είναι πολύ μεγάλο αλλά ο χρόνος μπορεί να διαφοροποιηθεί. Έτσι εξετάζονται διάφορα στοιχεία όπως: Ύπαρξη spartphone, νομιμότητα παρακολούθησης, δυνατότητα jailbreak για iphone ή rooting για Android, ώστε να γίνεται ξεκλείδωμα της τηλεφωνικής συσκευής. Αυτό μπορεί να συμβαίνει εν αγνοία σας. Καλέστε μας για να μάθετε πότε και πώς γίνεται. Γενικότερα σε ότι αφορά μία γενική παρακολούθηση (ο σωστός και επιτρεπτός όρος είναι επιτήρηση) ο χρόνος μπορεί να διαφέρει. Από 2 ώρες, αν πρόκειται για κάποια πληροφορία που μπορεί να εξακριβώσουμε άμεσα με βάση το πολύ ισχυρό δίκτυο συνεργατών μας έως και ένα έτος. Υπάρχει υπόθεση αναζήτησης του δολοφόνου της κόρης του για έναν εφοπλιστή γνωστής οικογένειας, που διαμένει στο City του Λονδίνου. Αυτή διήρκεσε 11 μήνες, διότι επρόκειτο για δολοφονία, παρόλο που από τη Scotland Yard ο θάνατος είχε αποδοθεί αρχικά σε υπερβολική χρήση. Αυτό είναι ένα μόνο από τα πολλά περιστατικά που κληθήκαμε στο παρελθόν να συνδράμουμε. ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ αποδόθηκε δικαιοσύνη και το ίδιο θέλουμε για κάθε έναν από σας. Να ηρεμήσει η ψυχή σας. Ένα είναι μόνο βέβαιο: Θα ολοκληρωθεί η δική σας έρευνα στον ελάχιστο χρόνο με τα πιο ατράνταχτα τεκμήρια και αποδεικτικά στοιχεία στο ελάχιστο κόστος. Αυτή είναι η ΔΕΣΜΕΥΣΗ μας. Ας τονίσουμε και εδώ ότι στην Ελλάδα όλοι ψάχνουν με τους απαγορευμένους όρους ντετέκτιβ και παρακολούθησηση τηλεφώνου ή ατόμου στη Google. Και οι μηχανές αναζήτησης δεν έχουν ανάλογη ενημέρωση για την παρανομία των όρων και πότε αυτοί κατ' οικονομίαν χρησιμοποιούνται.

Και στην έρευνα απιστίας συζύγου έχουμε την απόλυτη πρωτοπορία. Σε αυτήν την περίπτωση αρκεί να σας παραπέμψουμε στις κριτικές και θετικές αξιολογήσεις ομογενών, οι οποίοι μας επέλεξαν. Έχουμε πολύ αυξημένα αιτήματα από το εξωτερικό και για το εξωτερικό. Τι σημαίνει αυτό: Ότι έχουμε αναλάβει στο παρελθόν μεγάλες αποστολές σε χώρες του εξωτερικού. Σήμερα έχουμε σε εξέλιξη τέσσερις υποθέσεις ανεύρεσης ατόμων εκτός Ελλάδος. Αυτές αφορούν στην αναζήτηση του βιολογικού γονέα, είτε πατέρα είτε μητέρας. Ακόμη συνδράμουμε με τοπικές έρευνες για λογαρισμαό μεγάλων γραφείων ερευνών του εξωτερικού. Οι διασυνδέσεις μας σε ένα παγκόσμιο δίκτυο πληροφοριών είναι το δικό μας συγκρητικό πλεονέκτημα και το δικό σας ασύγκριτο ατού.

Χωρίς υπεκφυγές διαθέτουμε το μεγαλύτερο παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών και είμαστε περήφανοι για αυτό. Καλέστε μας να σας ενημερώσουμε σχετικά. Τα Γραφεία Ερευνών μας ήταν για δεκαετίες δίπλα σας με τεχνολογία αιχμής και έτσι εδραιώθηκαν με το καλύτερο brandname. Τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη του και διαρκώς αποκτούμε κάθε νέα πιστοποίηση που αφορά τις υπηρεσίες μας. Δείτε και τα πλεονεκτήματα των δικών μας Ιδιωτικών ερευνητών στην ερώτηση που ακολουθεί.

Ένας ιδιωτικός ερευνητής στην Αθήνα από τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών μας έχει μία σειρά από αξιοσημείωτα πλεονεκτήματα. Έτσι στα δικά μας γραφεία απασχολούνται μόνο έμπειρα στελέχη με πολυετή προσφορά και συνεχή επιμόρφωση σε πολλά θέματα όπως: Διαδικτυακή απάτη, κατασκοπεία, σύγχρονες μεθόδους παρακολούθησης ατόμων, εξακρίβωση και αναγνώριση προσώπου από κάμερες με βάση τις νέες τεχνολογίες κα.

Προφανώς η αύξηση της εγκληματικότητας είναι εμφανής για μία σειρά λόγους: Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία έχουν παρεισφρύσει στον κοινωνικό ιστό πολλοί εισερχόμενοι από το εξωτερικό με ποικίλη δράση. Από την άλλη η οικονομική ανέχεια είναι σημαντικός λόγος για την αύξηση των κλοπών αλλά και των ληστειών. Εκτός από τα μεγάλα χτυπήματα έχουν δώσει μεγάλα peak περιστατικά κλοπής σε βενζινάδικα περίπτερα και mini market. Ο εγκλεισμός στα επαναλαμβανόμενα lockdown με την όποια μορφή είχε το καθένα έδωσε τραγικά αποτελέσματα στον ψυχισμό του ατόμου. Η παραβατικότητα έχει αυξηθεί κατακόρυφα καθώς και οι καθημερινές καταγγελίες στα αστυνομικά τμήματα.

Και στη σεξουαλική παρενόχληση έχουμε πολλές επιτυχίες με αποζημιώσεις στα ελληνικά δικαστήρια. Οι δικοί μας Ιδιωτικοί Ερευνητές συνεισφέρουν σε δικαστικές υποθέσεις με διάφορους τρόπους. Ακόμη, σε πολλά γραφεία στον κόσμο στελέχη έχουν αφυπηρετήσει από διεθνείς αστυνομικές ακαδημίες και συνδράμουν παράλληλα σε πάρα πολλές υποθέσεις ποικιλοτρόπως. Έτσι πολλές από τις επιτυχίες των αρχών στηρίζονται και στη συμβολή αυτών με τεχνογνωσία, εμπειρία, οργάνωση δικτύων ανατροφοδοτήσεων κα. Καλέστε μας για ένα δωρεάν ραντεβού για περισσότερες λεπτομέρειες.

Scotland Yard είναι ο επίσημος όρος που αναφέρεται στη Μητροπολιτική Αστυνομική Διεύθυνση με περιοχή ευθύνης το μεγαλύτερο τμήμα το Λονδίνου. Συχνά πυκνά αναφέρονται στα δελτία τύπου στην εγκληματικότητα και στη χώρα μας. Η Ελλάδα είναι η πύλη του νοτιοδυτικού άκρου της γηραιάς ηπείρου. Δεν είναι μυστικό ότι πολλές υπηρεσίες μας διαπλέκονται με έρευνες της Σκότλαντ Γιαρντ, όπως λέγεται in a crossover manner. Σχεδόν παντού στις έρευνες ανά τον κόσμο υπάρχει κάποιος συνταξιούχος της υπηρεσίας, που συνεχίζει να προσφέρει αθόρυβα. Βλέπετε, οι επαγγελματίες ιδιωτικοί ερευνητές δεν επαναπαύονται ποτέ και πάντα τους απασχολούν παλιές εκκρεμότητες στη ζωή τους. Εκείνο που μένει από κάθε συνεργασία οφείλει να είναι, εκτός από τα αδιάσειστα στοιχεία - τεκμήρια, η χαρά στο πρόσωπό σας. Η ελπίδα για ένα νέο ξεκίνημα μακρυά από κάθε κίνδυνο, κακοτοπιά και ασυνείδητους ανθρώπους. Η χαρά μετά τη λύτρωση που φέρνει η αλήθεια, όταν αυτή λάμπει στο φως.

Και όμως η πιστοποίηση ISO27001 σε μία απλή παρακολούθηση ατόμου στην Αθήνα κάνει τη διαφορά. Είναι πάρα πολύ σοβαρή επιτυχία η προσκόμιση της διεθνούς πιστοποίησης ISO27001, όχι διότι προσδίδει κύρος. Περισσότερο μάλλον πρόκειται για τη διασφάλιση της εχεμύθειας όχι μόνο των προσωπικών δεδομένων σας αλλά πολλών περισσότερων πραγμάτων, όπως: Διασφάλιση εχεμύθειας από τον πρόεδρο έως τον τελευταίο υπάλληλο, Καταστροφή όλων των στοιχείων σας μετά την ολοκλήρωση της έρευνας. Ακόμη, διαγραφή κάθε ψηφιακού αποτυπώματος σε υπολογιστές και κινητά ή άλλες συσκευές παρακολούθησης. Δεν είναι πολλοί, όσοι μπορούν να σας προσκομίσουν αυτήν την πιστοποίηση και καλό είναι να τη δείτε ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΑΣΙΝ.

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ;

Πολύ εξυπηρετικό γραφείο έρευνας για ιδιωτικές υποθέσεις. Σε βοηθάνε με το παραπάνω. Πολύ καλές τιμές. Ότι πιο αξιόπιστο στην Αθήνα και είναι και στο κέντρο στην Ομόνοια.

Manolis Pantinakis
Τοπικός Ξεναγός Google Review

Άριστοι επαγγελματίες και με γνώση στο αντικείμενο! Τους συστήνω ανεπιφύλακτα. Σε ενημερώνουν για την εξέλιξη της έρευνας χωρίς να σε κοροϊδεύουν.

Το Σουβλάκι Όπως Παλιά
Google Review

Δεν υπάρχουν πολλά Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών σαν αυτό και πραγματικά είμαι τυχερή που τους συνάντησα. Έλυσαν υπόθεση bullying ανηλίκου ατόμου. Έγινε η απαραίτητη γραφειοκρατική δουλειά με γονεϊκή συναίνεση και νόμιμη παρακολούθηση ανηλίκου. Ευχαριστώ πολύ.

Ζήτησε ανωνυμία
Review

Στην παρακολούθηση ανηλίκου οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες ❤️ και άριστοι ιδιωτικοί ντετέκτιβ. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα.

sakis filip
Google Review

Άφησε άριστη κριτική 5 αστέρων!

ΓΙΩΤΑ ΜΟΣΧΟΝΑ
Review

Εξαιρετικοί ντετέκτιβ στο κέντρο στην Αθήνα. Χρειαστήκαμε παρακολούθηση ατόμου και όλα έγιναν 👍απόλυτα νόμιμα. 🙏 Συγχαρητήρια στους άριστους επαγγελματίες του γραφείου ιδιωτικών ερευνών. Συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

Zoi Kark
Google Review

Πραγματικά εξαιρετικοί επαγγελματίες ντετέκτιβ στην Ομόνοια πολύ κοντά στην Ερμού ✅Αθηνάς και Πειραιώς αλλά και πέντε λεπτά από το Σύνταγμα. Στα γραφεία τους ξεχνάς κάθε πρόβλημα: Έχουν ψυχολόγους για περιπτώσεις ✅ανηλίκων με προβλήματα bullying ή κακοποίησης μέσω Ίντερνετ και επιστήμονες για κάθε περίπτωση. Θεωρώ ότι ξεχωρίζουν για την ευγένεια, την επιστημονική προσέγγιση αλλά και τις 👌πιστοποιήσεις ISO και τις 👌σπουδές ντετέκτιβ. Συγχαρητήρια.

chris webseospecialist
Τοπικός Ξεναγός Google Review

Σίγουρα έχουν ξεχωριστά γραφεία ερευνών και με εντυπωσίασαν. Έκανα τεστ πατρότητας και βρήκα τις αποδείξεις που έψαχνα. Οι άνθρωποι είναι ✅επαγγελματίες ντετέκτιβ. Θεωρώ ότι ήμουν 👌 τυχερός που συνεργάστηκα μαζί τους.

Ανώνυμη κριτική
Review

Τα γραφεία ντετέκτιβ Athina 24 πραγματικά εντυπωσιάζουν με την οργάνωση την εμπειρία και τον επαγγελματισμό τους. Με υποκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο στην Αθήνα προσφέρουν σειρά ιδιωτικών ερευνών. Μπράβο σε όλους.

chris mandrakis (seo specialist)
Τοπικός Ξεναγός Google Review

ΖΗΤΗΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ωράριο Λειτουργίας 24h

 • Δευτέρα 00:00 - 23:59
 • Τρίτη 00:00 - 23:59
 • Τετάρτη 00:00 - 23:59
 • Πέμπτη 00:00 - 23:59
 • Παρασκευή 00:00 - 23:59
 • Σάββατο 00:00 - 23:59
 • Κυριακή 00:00 - 23:59