Test Πατρότητας Αθήνα, Test DNA: Καλέστε τα ΓΡΑΦΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ erevna24.gr για αναγνώριση τέκνου με τις καλύτερες τιμές ✅24h Κυριακές ή αργίες.
Test Πατρότητας Αθήνα, Test DNA, erevna 24h

Test Πατρότητας Αθήνα - νόμιμη έρευνα

Πώς θα λάβετε την υπηρεσία Test Πατρότητας Αθήνα οικονομικά και με ❤️ νόμιμο τρόπο είναι ένα ζήτημα που παραβλέπουν οι περισσότεροι στο Ίντερνετ αλλά ✅ και στα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών. Έτσι δεν είναι καθόλου ασύνηθες να έρχονται σε αντιπαράθεση οι πελάτες λίγο πριν την ολοκλήρωση μίας έρευνας. Και αυτό συμβαίνει είτε για τα μη επαρκή αποδεικτικά στοιχεία είτε για τη μη έκδοση απόδειξης.

Γιατί μας ζητάνε τεστ πατρότητας στην Αθήνα αλλά και σε όλο το λεκανοπέδιο;

Είναι ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟΝ ότι ένα test dna στην Αθήνα δεν είναι ένα σπάνιο γεγονός στα γραφεία ερευνών μας. Αυτό συμβαίνει, διότι όλο και περισσότεροι γονείς είναι υποψιασμένοι πια. Δεν σας κρύβουμε ότι πελάτης μας έμαθε από τη σύζυγό του πάνω σε καυγά ότι μία από τις 4 κόρες του δεν ήταν βιολογικό του παιδί. Για ευνόητους λόγους διατηρείται η ανωνυμία πάντα και για πάντα. Το ερώτημα που γεννάται, λιοπόν, σε αυτό το σημείο είναι:

Πώς θα αντιδρούσε η ίδια όταν θα μάθαινε την πικρή αλήθεια;

Το ερώτημα αναφέρεται στη μητέρα, τη γυναίκα του, και όχι στην κόρη. Δείτε τι πραγματικά συνέβη.

Ακολουθεί πραγματικό περιστατικό:

Πατέρας με 4 κόρες προσήλθε στο γραφείο μας να κάνει τεστ πατρότητας. Ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Είχε από το γραφείο μας τη συνδρομή ψυχολογικής στήριξης. Βλέπετε, είναι άλλο να διαβάζει κάποιος αυτό το άρθρο και άλλο να υπάρξει ο πρωταγωνιστής θύμα. Ο πελάτης επιβεβαιώθηκε από το τεστ dna ότι δεν ήταν ο βιολογικός πατέρας της μίας εκ των 4 κορών του. Όμως το σπουδαίο ακολουθεί στη συνέχεια.

Ποιες ήταν οι επόμενες ενέργειές του;

Ο πατέρας, θύμα πλεκτάνης της συζύγου του, έγινε εντολέας μας, εν αγνοία της γυναίκας του, να εξετάσουμε και το γενετικό υλικό των υπολοίπων παιδιών του. Έτσι και έγινε. Διεφάνη ότι όλες οι κόρες ήταν μη βιολογικά παιδιά του.

Πότε αποκάλυψε την ταυτότητά του ο βιολογικός πατέρας αυτών;

Όταν οι κόρες ορκίστηκαν στον πατέρα ότι δεν θα τον άλλαζαν ποτέ. Απομακρύνθηκαν οικειοθελώς συνακόλουθα από το σπίτι της μητέρας τους και κράτησαν στενούς δεσμούς έκτοτε. Ο πατέρας έπασχε από καρδιακά προβλήματα και δεν είχε πολύ χρόνο ζωής. Ωστόσο αυτή η στάση των παιδιών του τον ενδυνάμωσε και ξεπέρασε το προσδόκιμο χρονικό όριο της ζωής του.

Ο βιολογικός πατέρας και των 4 παιδιών ήταν ο ίδιος, όπως αποδείχθηκε σε επόμενο στάδιο ερευνών. Μόνο αφότου ενημερώθηκε ότι δεν είχε τίποτα να φοβηθεί, υποβλήθηκε και εκείνος σε τεστ πατρότητας. Είναι ο ίδιος άνδρας με τον οποίο η γυναίκα διατηρούσε ερωτικό δεσμό εξαρχής, πριν παντρευτεί τον πελάτη μας.

Συμπεράσματα:

Σημασία σε όλο το περιστατικό έχει η γενναιότητα με την οποία αντιμετώπισε ο πελάτης μας την κατάστασή του δεδομένης της κάκιστης υγείας του. Από την άλλη αξιοζήλευτη είναι η κουβέντα - απάντηση των παιδιών του: "Πατέρας δεν είναι αυτός που ευθύνεται για τη γένηση αλλά αυτός που ανέθρεψε και πόνεσε για τα παιδιά του."

Δείτε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο από πραγματικό περιστατικό!

Ομολογουμένως τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών μας erevna24 διαπιστώνουν καταρχήν για τους Ρούλα Πισπιρίγκου Μάνο Δασκαλάκη πρόκειται για μία δύσκολη υπόθεση.

Γιατί να επιλέξετε τα γραφεία erevna24;

 1. Για την αφοσίωση και αγάπη στο αντικείμενο.
 2. Διότι σε κάθε αποστολή επιλέγουμε την άριστη στρατηγική προσέγγιση.
 3. Παρέχουμε δωρεάν ενημέρωση στο πρώτο ραντεβού και πιθανώς τελικά να μη χρειαστεί να προσλάβετε ντετέκτιβ.
 4. Με έμπειρο προσωπικό που επιμορφώνεται διαρκώς αισθάνεστε σιγουριά.
 5. Οι πραγματικές θετικές αξιολογήσεις στο Google my Business είναι για μας μία επιβράβευση.
 6. Από το 1981 εδώ και πάνω από 40 χρόνια προχωράμε με αξιοπρέπεια και σας το ανταποδίδουμε καθημερινά.

Τι σας υποσχόμαστε σε κάθε συνεργασία μαζί μας;

Να έχετε τον πιο αφοσιωμένο συνεργάτη για να έχετε μία καθημερινότητα χωρίς απροσδόκητες καταστάσεις.

Θερμές ευχαριστίες

Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας. Μη διστάσετε να στείλετε σχόλια ή να μας καλέσετε στο κινητό τηλέφωνο πάνω δεξιά και ο ίδιος ο κ. Πρόεδρος των γραφείων μας θα επιληφθεί.Κοιν.

Σχετικές Υπηρεσίες

Δικαιώματα Ενοικιαστών Αθήνα, Αντιδικία ενοικιαστή

Δικαιώματα Ενοικιαστών Αθήνα, Αντιδικία ενοικιαστή

Δικαιώματα Ενοικιαστών Αθήνα, Αντιδικία ενοικιαστή: Καλέστε τα ΓΡΑΦΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ erevna24.gr με τις καλύτερες τιμές ✅24h Κυριακές ή αργίες.

Σπάσιμο κωδικών gmail instagram messenger, Ντετέκτιβ

Σπάσιμο κωδικών gmail instagram messenger, Ντετέκτιβ

Σπάσιμο κωδικών gmail instagram messenger, Ντετέκτιβ: Καλέστε τα ΓΡΑΦΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ erevna24.gr με τις καλύτερες τιμές ✅24h Κυριακές ή αργίες.

Ενδιαφέροντα άρθρα

Ποια δεδομένα έχουμε για το θάνατο του Αλέξανδρου, γιου του Ωνάση;

Ποια δεδομένα έχουμε για το θάνατο του Αλέξανδρου, γιου του Αριστοτέλη Ωνάση;

Το γραφείο erevna24 σας ενημερώνει για τα δεδομένα που έχουμε για το θάνατο του Αλέξανδρου, γιου του Αριστοτέλη Ωνάση που αρνήθηκε το δεσμό με τη Fiona Thyssen.

7 tips Συμβουλές εντελώς δωρεάν, Καθαρές αποχετεύσεις

7 tips Συμβουλές εντελώς δωρεάν, από Ιδιωτικό Ερευνητή!

Δείτε δωρεάν 7 tips Συμβουλές από Ιδιωτικό Ερευνητή, έτσι ώστε να είστε πάντα κερδισμένοι και να γλυτώνετε από κακοτοπιές για να μη χρειαστείτε ντετέκτιβ ποτέ.

Διότι σε κάθε έρευνα με μόνο μία πολύ μικρή προκαταβολή ένας επαγγελματίας ντετέκτιβ στην Αθήνα θα επιληφθεί 100% αποτελεσματικά. Η εμπειρία και η γνώση όλου του λεκανοπεδίου της Αττικής αποτελεί για εσάς ένα ισχυρότατο πλεονέκτημα στην αγωνία σας. Όχι μόνο θα βρείτε αξιόπιστη λύση αλλά θα επανέλθει η επιζητούμενη ηρεμία στην προσωπική ζωή σας. Από τη μία έχουμε στο ενεργητικό μας μία πληθώρα ιδιωτικών ερευνών και από την άλλη μια σειρά σε εξέλιξη. Έτσι όλα τα στελέχη μας είναι διαρκώς σε εγρήγορση τόσο για την ασφάλειά σας όσο και για την τσέπη σας. Αυτό που τονίζουμε σε κάθε ευκαιρία είναι ότι με τις στρατηγικές μας εξοικονομούμε πολύτιμους πόρους. Σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό είναι πάγια αρχή μας: Αποφυγή σπατάλης σημαίνει σεβασμός στην τσέπη του πελάτη.

Και στην Αθήνα τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών προσφέρουν υπηρεσίες παρακολούθησης ατόμων κινητών κα. σε τιμές προσαρμοσμένες στο οικονομικό περιβάλλον. Η τιμή είναι το λιγότερο σε αυτά τα ζητήματα. Με πολύ καλές προσφορές είμαστε σίγουροι ότι δεν θα μείνετε δυσαρεστημένοι. Πάντα διατηρούμε χαμηλό κόστος. Σκοπός είναι από τη μία να μείνετε όλοι ευχαριστημένοι και από την άλλη εμείς να αυξάνουμε το δίκτυο μας και τις νέες αναθέσεις. Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας το λιγότερο που μας απασχολεί είναι το κόστος. Ακόμη και αν κάποιος δεν μπορεί να πληρώσει, θα δούμε κατά περίπτωση το ζήτημα και με αγάπη θα τον βοηθήσουμε. Αν διαμένετε στο εξωτερικό και είστε στη γενιά του brain drain ή είστε ομογενής τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μπορούμε να κάνουμε μία τηλεδιάσκεψη μέσω κυκλώματος ασφαλείας και να ενσκύψουμε στο πρόβλημά σας. Δεν είναι αναγκαία η μετάβαση στα γραφεία μας. Γίνεται να συμφωνηθεί η εργασία και να αποσταλεί ένα συμβόλαιο εργασιών με σαφή τρόπο, ώστε να δεσμεύονται αμφότερα μέρη. Έτσι δεν ελλοχεύει κανένας κίνδυνος παρεξήγησης και όλες οι ενέργειες θα διέπονται από ένα σαφές χρονοδιάγραμμα. Παράλληλα όμως θα γίνεται ενημέρωση για την εξέλιξη της αποστολής με ασφαλή τρόπο. Πολλά είδη αποστολών παρακολουθήσεων μπορούν στο σημείο αυτό να αναφερθούν όπως: Ανεύρεση ατόμων, παρακολούθηση, ιχνηλάτηση θέσεων κινητού τηλεφώνου, bullying σε παιδιά που συντηρείτε από το εξωτερικό κα.

Όλα τα μέτρα όπως αυτά αναπροσαρμόζονται από τον ΕΟΔΥ. Δεν το παρακάνουμε αλλά και δεν παραμελούμε να εφαρμόζουμε όλα εκείνα τα μέτρα που ενδείκνυνται για όλους. Προσέχουμε τόσο για την ασφάλεια και υγεία του προσωπικού μας όσο και των πελατών μας. Πάγια αρχή μας είναι να μην αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Ο άνθρωπος γράφει ιστορία και τίποτα δεν είναι τυχαίο. Σεβόμαστε την ελευθερία βούλησης κάθε προσώπου και προσέχουμε για την ασφάλειά του. Ελάτε να μας γνωρίσετε από κοντά.

Το κόστος παρακολούθησης τηλεφώνου κινητού ή σταθερού στην Αθήνα δεν είναι πολύ μεγάλο αλλά ο χρόνος μπορεί να διαφοροποιηθεί. Έτσι εξετάζουμε διάφορα στοιχεία όπως: Ύπαρξη spartphone, νομιμότητα παρακολούθησης, δυνατότητα jailbreak για iphone ή rooting για Android, ώστε να γίνεται ξεκλείδωμα της τηλεφωνικής συσκευής. Αυτό μπορεί να συμβαίνει εν αγνοία σας. Καλέστε μας για να μάθετε πότε και πώς γίνεται. Γενικότερα σε ότι αφορά μία γενική παρακολούθηση ο χρόνος μπορεί να διαφέρει. Από 2 ώρες, αν πρόκειται για κάποια πληροφορία που μπορεί να εξακριβώσουμε άμεσα με βάση το πολύ ισχυρό δίκτυο συνεργατών μας έως και ένα έτος. Υπάρχει υπόθεση αναζήτησης του δολοφόνου της κόρης του για έναν εφοπλιστή γνωστής οικογένειας, που διαμένει στο City του Λονδίνου. Αυτή διήρκεσε 11 μήνες, διότι επρόκειτο για δολοφονία, παρόλο που από τη Scotland Yard ο θάνατος είχε αποδοθεί αρχικά σε υπερβολική χρήση. Αυτό είναι ένα μόνο από τα πολλά περιστατικά που κληθήκαμε στο παρελθόν να συνδράμουμε. ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ αποδόθηκε δικαιοσύνη και το ίδιο θέλουμε για κάθε έναν από σας. Να ηρεμήσει η ψυχή σας. Ένα είναι μόνο βέβαιο: Θα ολοκληρωθεί η δική σας έρευνα στον ελάχιστο χρόνο με τα πιο ατράνταχτα τεκμήρια και αποδεικτικά στοιχεία στο ελάχιστο κόστος. Αυτή είναι η ΔΕΣΜΕΥΣΗ μας.

Και στην έρευνα απιστίας συζύγου έχουμε την απόλυτη πρωτοπορία. Σε αυτήν την περίπτωση αρκεί να σας παραπέμψουμε στις κριτικές και θετικές αξιολογήσεις ομογενών, οι οποίοι μας επέλεξαν. Έχουμε πολύ αυξημένα αιτήματα από το εξωτερικό και για το εξωτερικό. Τι σημαίνει αυτό: Ότι έχουμε αναλάβει στο παρελθόν μεγάλες αποστολές σε χώρες του εξωτερικού. Σήμερα έχουμε σε εξέλιξη τέσσερις υποθέσεις ανεύρεσης ατόμων εκτός Ελλάδος. Αυτές αφορούν στην αναζήτηση του βιολογικού γονέα, είτε πατέρα είτε μητέρας. Ακόμη συνδράμουμε με τοπικές έρευνες για λογαρισμαό μεγάλων γραφείων ερευνών του εξωτερικού. Οι διασυνδέσεις μας σε ένα παγκόσμιο δίκτυο πληροφοριών είναι το δικό μας συγκρητικό πλεονέκτημα και το δικό σας ασύγκριτο ατού.

Χωρίς υπεκφυγές διαθέτουμε το μεγαλύτερο παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών και είμαστε περήφανοι για αυτό. Καλέστε μας να σας ενημερώσουμε σχετικά. Τα Γραφεία Ερευνών μας ήταν για δεκαετίες δίπλα σας με τεχνολογία αιχμής και έτσι εδραιώθηκαν με το καλύτερο brandname. Τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη του και διαρκώς αποκτούμε κάθε νέα πιστοποίηση που αφορά τις υπηρεσίες μας. Δείτε και τα πλεονεκτήματα των δικών μας Ιδιωτικών ερευνητών στην ερώτηση που ακολουθεί.

Ένας ιδιωτικός ερευνητής στην Αθήνα από τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών μας έχει μία σειρά από αξιοσημείωτα πλεονεκτήματα. Έτσι στα δικά μας γραφεία απασχολούνται μόνο έμπειρα στελέχη με πολυετή προσφορά και συνεχή επιμόρφωση σε πολλά θέματα όπως: Διαδικτυακή απάτη, κατασκοπεία, σύγχρονες μεθόδους παρακολούθησης ατόμων, εξακρίβωση και αναγνώριση προσώπου από κάμερες με βάση τις νέες τεχνολογίες κα.

Προφανώς η αύξηση της εγκληματικότητας είναι εμφανής για μία σειρά λόγους: Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία έχουν παρεισφρύσει στον κοινωνικό ιστό πολλοί εισερχόμενοι από το εξωτερικό με ποικίλη δράση. Από την άλλη η οικονομική ανέχεια είναι σημαντικός λόγος για την αύξηση των κλοπών αλλά και των ληστειών. Εκτός από τα μεγάλα χτυπήματα έχουν δώσει μεγάλα peak περιστατικά κλοπής σε βενζινάδικα περίπτερα και mini market. Ο εγκλεισμός στα επαναλαμβανόμενα lockdown με την όποια μορφή είχε το καθένα έδωσε τραγικά αποτελέσματα στον ψυχισμό του ατόμου. Η παραβατικότητα έχει αυξηθεί κατακόρυφα καθώς και οι καθημερινές καταγγελίες στα αστυνομικά τμήματα.

Και στη σεξουαλική παρενόχληση έχουμε πολλές επιτυχίες με αποζημιώσεις στα ελληνικά δικαστήρια. Οι δικοί μας Ιδιωτικοί Ερευνητές συνεισφέρουν σε δικαστικές υποθέσεις με διάφορους τρόπους και εξηγούμε: Επειδή τα περισσότερα στελέχη μας έχουν αφυπηρετήσει από διεθνείς αστυνομικές ακαδημίες συνδράμουν παράλληλα σε πάρα πολλές υποθέσεις ποικιλοτρόπως. Έτσι πολλές από τις επιτυχίες των αρχών στηρίζονται και στη δική μας συμβολή με τεχνογνωσία, εμπειρία, οργάνωση δικτύων ανατροφοδοτήσεων κα. Καλέστε μας για ένα δωρεάν ραντεβού για περισσότερες λεπτομέρειες.

Scotland Yard είναι ο επίσημος όρος που αναφέρεται στη Μητροπολιτική Αστυνομική Διεύθυνση με περιοχή ευθύνης το μεγαλύτερο τμήμα το Λονδίνου. Συχνά πυκνά αναφέρονται στα δελτία τύπου στην εγκληματικότητα και στη χώρα μας. Η Ελλάδα είναι η πύλη του νοτιοδτικού άκρου της γηραιάς ηπείρου. Δεν είναι μυστικό ότι πολλές υπηρεσίες μας διαπλέκονται με έρευνες της Σκότλαντ Γιαρντ, όπως λέγεται in a crossover manner. Σχεδόν παντού στις έρευνες ανά τον κόσμο υπάρχει κάποιος συνταξιούχος της υπηρεσίας, που συνεχίζει να προσφέρει αθόρυβα. Βλέπετε, οι επαγγελματίες ιδιωτικοί ερευνητές δεν επαναπαύονται ποτέ και πάντα τους απασχολούν παλιές εκκρεμότητες στη ζωή τους. Εκείνο που μένει από κάθε συνεργασία οφείλει να είναι, εκτός από τα αδιάσειστα στοιχεία - τεκμήρια, η χαρά στο πρόσωπό σας. Η ελπίδα για ένα νέο ξεκίνημα μακρυά από κάθε κίνδυνο, κακοτοπιά και ασυνείδητους ανθρώπους. Η χαρά μετά τη λύτρωση που φέρνει η αλήθεια, όταν αυτή λάμπει στο φως.

Και όμως η πιστοποίηση ISO27001 σε μία απλή παρακολούθηση ατόμου στην Αθήνα κάνει τη διαφορά. Είναι πάρα πολύ σοβαρή επιτυχία η προσκόμιση της διεθνούς πιστοποίησης ISO27001, όχι διότι προσδίδει κύρος. Περισσότερο μάλλον πρόκειται για τη διασφάλιση της εχεμύθειας όχι μόνο των προσωπικών δεδομένων σας αλλά πολλών περισσότερων πραγμάτων, όπως: Διασφάλιση εχεμύθειας από τον πρόεδρο έως τον τελευταίο υπάλληλο, Καταστροφή όλων των στοιχείων σας μετά την ολοκλήρωση της έρευνας. Ακόμη, διαγραφή κάθε ψηφιακού αποτυπώματος σε υπολογιστές και κινητά ή άλλες συσκευές παρακολούθησης. Δεν είναι πολλοί, όσοι μπορούν να σας προσκομίσουν αυτήν την πιστοποίηση και καλό είναι να τη δείτε ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΑΣΙΝ.

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ;

Πολύ εξυπηρετικο γραφείο έρευνας για ιδιωτικές υποθέσεις. Σε βοηθάνε με το παραπάνω. Πολύ καλές τιμές. Ότι πιο αξιόπιστο στην Αθήνα και είναι και στο κέντρο στην Ομόνοια.

Manolis Pantinakis
Τοπικός Ξεναγός Google Review

Άριστοι επαγγελματίες και με γνώση στο αντικείμενο! Τους συστήνω ανεπιφύλακτα. Σε ενημερώνουν για την εξέλιξη της έρευνας χωρίς να σε κοροϊδεύουν.

Το Σουβλάκι Όπως Παλιά
Google Review

Σε κάνει αμέσως να νιώσεις άνετα να του μιλήσεις, είναι σοβαρός επαγγελματίας και γι' αυτό δημιουργεί και το πρέπον κλίμα εμπιστοσύνης, που χρειάζεται. Εξαιρετικός

Χριστίνα Ζαχαροπούλου
Google Review

Πραγματικά εξαιρετικοί επαγγελματίες ντετέκτιβ στην Ομόνοια πολύ κοντά στην Ερμού ✅Αθηνάς και Πειραιώς αλλά και πέντε λεπτά από το Σύνταγμα. Στα γραφεία τους ξεχνάς κάθε πρόβλημα: Έχουν ψυχολόγους για περιπτώσεις ✅ανηλίκων με προβλήματα bullying ή κακοποίησης μέσω Ίντερνετ και επιστήμονες για κάθε περίπτωση. Θεωρώ ότι ξεχωρίζουν για την ευγένεια, την επιστημονική προσέγγιση αλλά και τις 👌πιστοποιήσεις ISO και τις 👌σπουδές ντετέκτιβ. Συγχαρητήρια.

chris webseospecialist
Τοπικός Ξεναγός Google Review

Του τρέφω απεριόριστη εμπιστοσύνη, ο άνθρωπος αυτός με βοήθησε να αποδείξω ποιος έκανε ζημιές στο αυτοκίνητό μου, και χωρίς τα στοιχεία που μάζεψε, δε θα μπορούσα να το αποδείξω ποτε! Χίλια ευχαριστώ!!

xristos iakwvou
Review

Τα γραφεία ντετέκτιβ Athina 24 πραγματικά εντυπωσιάζουν με την οργάνωση την εμπειρία και τον επαγγελματισμό τους. Με υποκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο στην Αθήνα προσφέρουν σειρά ιδιωτικών ερευνών. Μπράβο σε όλους.

chris mandrakis (seo specialist)
Τοπικός Ξεναγός Google Review

ΖΗΤΗΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ωράριο Λειτουργίας 24h

 • Δευτέρα 00:00 - 23:59
 • Τρίτη 00:00 - 23:59
 • Τετάρτη 00:00 - 23:59
 • Πέμπτη 00:00 - 23:59
 • Παρασκευή 00:00 - 23:59
 • Σάββατο 00:00 - 23:59
 • Κυριακή 00:00 - 23:59