ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ, 50€ Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ: Στα γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών erevna 24 στο κέντρο της Αθήνας σε τιμές από 50€ οικονομικά διενεργούνται Ιδιωτικές έρευνες 24h.

Ποια είδη αδιεξόδων καλούνται οι ντετέκτιβ μας να αντιμετωπίσουν στο κέντρο της Αθήνας;

Ερευνούμε διαφόρων τύπων ζητήματα, όπως:

 1. bullying σε μαθητές σχολείου ή φοιτητές.
 2. Επιθέσεις σε ανηλίκους από συμμορίες, που δρουν στο κέντρο και σε πολυσύχναστες περιοχές, μία σύγχρονη μάστιγα. Συνήθως γίνεται αρπαγή κινητών τηλεφώνων ή και ακριβής ένδυσης με παράλληλο εκφοβισμό.
 3. Απάτες στο διαδίκτυο. Κυβερνοαπάτες και απάτες με πιστωτικές κάρτες έχουν την τιμητική τους τα τελευταία χρόνια.
 4. Ζητήματα απιστίας είναι στην καθημερινότητα, ειδικά μετά το lock down.
 5. Ζητήματα αναζήτησης ή ανεύρεσης ατόμων, ειδικά από οικογένειες εύπορες, οι οποίες εξαπατήθηκαν.
 6. Παραποίηση προϊόντων και ζητήματα αυθεντικότητας και πατέντας.
 7. Έλεγχος εργαζομένων για μεγάλους οργανισμούς, διότι δεν είναι λίγες οι φορές που εμπλέκονται σε επιχειρηματική κατασκοπεία.

Τι λένε οι πελάτες μας μετά από την ολοκλήρωση μίας έρευνας στο κέντρο της Αθήνας;

Κυρίως οι ευχαριστίες είναι που δεν παραλείπονται, αλλά και οι σχέσεις εμπιστοσύνης με τα γραφεία μας erevna24 είναι το σημαντικό αποτέλεσμα. Εκτός από ικανοποιημένους πελάτες μας ενδιαφέρει:

 1. Το όνομα ή αλλιώς το brandname, όπως έχει επικρατήσει στη διεθνή βιβλιογραφία.
 2. Η φήμη μας ως σχολαστικού γραφείου ντετέκτιβ και αποτελεσματικού.
 3. Τα θετικά σχόλια στο Google my Business.
 4. Τόσο η συνέχιση όσο και η παραμονή στην πρωτοκαθεδρία στο χώρο μας.

Πότε μας καλείτε για Ιδιωτική έρευνα στο κέντρο της Αθήνας;

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν είναι άλλη από το αδιέξοδο, είτε αυτό είναι οικονομικό είτε ψυχολογικό είτε ζωής και θανάτου. Από τη μία όταν ο κρατικός μηχανισμός σας άφησε "ξεκρέμαστους" και από την άλλη όταν το πρόβλημα φαντάζει διελκυστίνδα.

Εξάλλου πάρα πολλές φορές οι κρατικοί φορείς αλλά και η Ελληνική Αστυνομία σας έχουν γυρίσει την πλάτη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα από τη μία να δυσανασχετείτε για το κράτος και από την άλλη να ψάχνετε λύση επειγόντως με αξιοποίηση ντετέκτιβ.

Ποιος είναι ο βαθμός εμπιστοσύνης για το κράτος από τους πολίτες στο κέντρο;

Από έρευνες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας διαπιστώνεται η αίσθηση για έλλειψη αποτελεσματικότητας από το κράτος απέναντι στον πολίτη. Βέβαια, αυτό το ποσοστό έχει σκαμπανεβάσματα αλλά κινείται μεταξύ 45% και 65%.

Πώς βοηθά ένας ντετέκτιβ στο κέντρο της Αθήνας γενικότερα;

Σε μας ο ιδιωτικός ερευνητής θα παραλάβει την υπόθεση που θα του αναθέσετε και με μεγάλη αφοσίωση. Αν θέλετε μπορείτε να γνωρίσετε, εφόσον το ζητήσετε, τον ερευνητή ή τους ερευνητές που θα εμπλακούν στην προσωπική σας υπόθεση.

Αξίζει να τονιστεί ότι σε περιβάλλον απολύτου εμπιστοσύνης θα φροντίσουμε να εξέλθετε από το οικονομικό αδιέξοδο. Αρκετές φορές όμως το αδιέξοδο δεν είναι οικονομικό αλλά άλλης φύσεως.

Δείτε και τις επόμενες περιοχές για πολύ λεπτομερείς πληροφορίες για το Δήμο των Αθηναίων.

Η Αθήνα είναι η πρωτεύουσα της Ελλάδας αλλά και η ιστορική πρωτεύουσα της Ευρώπης με σημαντικά νέα και ειδήσες καθημερινά αλλά και πλούσια ιστορία ❤️. Πρόκειται για την κοιτίδα του δυτικού πολιτισμού, αλλά και όλου του σύγχρονου κόσμου, εφόσον και η Ρώμη οφείλει πολλά στον αρχαίο ελληνικό κόσμο.

Γιατί είναι ισχυροί οι πιο πάνω ισχυρισμοί;

Διότι εδώ γεννήθηκε η Δηκοκρατία, η Φιλοσοφία, το Θέατρο, η Μουσική και γενικότερα όλες οι επιστήμες του σύγχρονου κόσμου. Καλύτερα θα λέγαμε ότι είναι η πόλη - κράτος της αρχαιότητας με την μεγαλύτερη φήμη και ως τέτοιο κέντρο πιστώνεται τη γένεση όλων των προαναφερθέντων. Από την εποχή του Περικλέους έως σήμερα στέκει ως ιστορικό μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς σύμφωνα με την Unesco η Ακρόπολη με τον Παρθενώνα. Ακόμη, οι στήλες Ολυμπίου Διός είναι πόλος έλξης τουριστών και με ένα πλήθος Μουσείων παγκόσμιας φήμης προσφέρει τεράστια ψυχαγωγία για τους λάτρεις της ιστορικής αναδρομής.

Επίσης, είναι η πρώτη πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης με πρώτο έτος λειτουργίας αυτού του θεσμού το 1985, που εμπνεύστηκε η αείμνηστη Μελίνα Μερκούρη.

Διότι σε κάθε έρευνα με μόνο μία πολύ μικρή προκαταβολή ένας ντετέκτιβ στο κέντρο της Αθήνας θα επιληφθεί 100% αποτελεσματικά. Η εμπειρία και η γνώση όλου του λεκανοπεδίου αποτελεί για εσάς ένα ισχυρότατο πλεονέκτημα στην αγωνία σας να βρείτε λύση. Από τη μία έχουμε στο ενεργητικό μας μία πληθώρα ερευνών και από την άλλη μια σειρά σε εξέλιξη. Έτσι όλα τα στελέχη μας είναι διαρκώς σε εγρήγορση τόσο για την ασφάλειά σας όσο και για την τσέπη σας. Αυτό που τονίζουμε σε κάθε ευκαιρία είναι ότι με τις στρατηγικές μας εξοικονομούμε πολύτιμους πόρους. Σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό είναι πάγια αρχή μας: Αποφυγή σπατάλης σημαίνει σεβασμός στην τσέπη του πελάτη.

Και στο κέντρο της Αθήνας τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών προσφέρουν υπηρεσίες παρακολούθησης ατόμων κινητών κα. σε τιμές προσαρμοσμένες στο οικονομικό περιβάλλον. Η τιμή είναι το λιγότερο σε αυτά τα ζητήματα. Με πολύ καλές προσφορές είμαστε σίγουροι ότι δεν θα μείνετε δυσαρεστημένοι. Πάντα διατηρούμε χαμηλό κόστος. Σκοπός είναι από τη μία να μείνετε όλοι ευχαριστημένοι και από την άλλη εμείς να αυξάνουμε το δίκτυο μας και τις νέες αναθέσεις. Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας το λιγότερο που μας απασχολεί είναι το κόστος. Ακόμη και αν κάποιος δεν μπορεί να πληρώσει, θα δούμε κατά περίπτωση το ζήτημα και με αγάπη θα τον βοηθήσουμε. Αν διαμένετε στο εξωτερικό και είστε στη γενιά του brain drain ή είστε ομογενής τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μπορούμε να κάνουμε μία τηλεδιάσκεψη μέσω κυκλώματος ασφαλείας και να ενσκύψουμε στο πρόβλημά σας. Δεν είναι αναγκαία η μετάβαση στα γραφεία μας. Γίνεται να συμφωνηθεί η εργασία και να αποσταλεί ένα συμβόλαιο εργασιών με σαφή τρόπο, ώστε να δεσμεύονται αμφότερα μέρη. Έτσι δεν ελλοχεύει κανένας κίνδυνος παρεξήγησης και όλες οι ενέργειες θα διέπονται από ένα σαφές χρονοδιάγραμμα. Παράλληλα όμως θα γίνεται ενημέρωση για την εξέλιξη της αποστολής με ασφαλή τρόπο. Πολλά είδη αποστολών παρακολουθήσεων μπορούν στο σημείο αυτό να αναφερθούν όπως: Ανεύρεση ατόμων, παρακολούθηση, ιχνηλάτηση θέσεων κινητού τηλεφώνου, bullying σε παιδιά που συντηρείτε από το εξωτερικό κα.

Όλα τα μέτρα όπως αυτά αναπροσαρμόζονται από τον ΕΟΔΥ. Δεν το παρακάνουμε αλλά και δεν παραμελούμε να εφαρμόζουμε όλα εκείνα τα μέτρα που ενδείκνυνται για όλους. Προσέχουμε τόσο για την ασφάλεια και υγεία του προσωπικού μας όσο και των πελατών μας. Πάγια αρχή μας είναι να μην αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Ο άνθρωπος γράφει ιστορία και τίποτα δεν είναι τυχαίο. Σεβόμαστε την ελευθερία βούλησης κάθε προσώπου και προσέχουμε για την ασφάλειά του. Ελάτε να μας γνωρίσετε από κοντά.

Από 2 ώρες, αν πρόκειται για κάποια πληροφορία που μπορεί να εξακριβώσουμε άμεσα με βάση το πολύ ισχυρό δίκτυο συνεργατών μας έως και ένα έτος. Υπάρχει υπόθεση αναζήτησης του δολοφόνου της κόρης του για έναν εφοπλιστή γνωστής οικογένειας, που διαμένει στο City του Λονδίνου. Αυτή διήρκεσε 11 μήνες, διότι επρόκειτο για δολοφονία, παρόλο που από τη Scotland Yard ο θάνατος είχε αποδοθεί αρχικά σε υπερβολική χρήση. Αυτό είναι ένα μόνο από τα πολλά περιστατικά που κληθήκαμε στο παρελθόν να συνδράμουμε. ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ αποδόθηκε δικαιοσύνη και το ίδιο θέλουμε για κάθε έναν από σας. Να ηρεμήσει η ψυχή σας. Ένα είναι μόνο βέβαιο: Θα ολοκληρωθεί η δική σας έρευνα στον ελάχιστο χρόνο με τα πιο ατράνταχτα τεκμήρια και αποδεικτικά στοιχεία στο ελάχιστο κόστος. Αυτή είναι η ΔΕΣΜΕΥΣΗ μας.

Σε αυτήν την περίπτωση αρκεί να σας παραπέμψουμε στις κριτικές και θετικές αξιολογήσεις ομογενών, οι οποίοι μας επέλεξαν. Έχουμε πολύ αυξημένα αιτήματα από το εξωτερικό και για το εξωτερικό. Τι σημαίνει αυτό: Ότι έχουμε αναλάβει στο παρελθόν μεγάλες αποστολές σε χώρες του εξωτερικού. Σήμερα έχουμε σε εξέλιξη τέσσερις υποθέσεις ανεύρεσης ατόμων εκτός Ελλάδος. Αυτές αφορούν στην αναζήτηση του βιολογικού γονέα, είτε πατέρα είτε μητέρας. Ακόμη συνδράμουμε με τοπικές έρευνες για λογαρισμαό μεγάλων γραφείων ερευνών του εξωτερικού. Οι διασυνδέσεις μας σε ένα παγκόσμιο δίκτυο πληροφοριών είναι το δικό μας συγκρητικό πλεονέκτημα και το δικό σας ασύγκριτο ατού.

Χωρίς υπεκφυγές διαθέτουμε το μεγαλύτερο παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών και είμαστε περήφανοι για αυτό. Καλέστε μας να σας ενημερώσουμε σχετικά. Τα Γραφεία Ερευνών μας ήταν για δεκαετίες δίπλα σας με τεχνολογία αιχμής και έτσι εδραιώθηκαν με το καλύτερο brandname. Τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη του και διαρκώς αποκτούμε κάθε νέα πιστοποίηση που αφορά τις υπηρεσίες μας. Δείτε και τα πλεονεκτήματα των δικών μας Ιδιωτικών ερευνητών στην ερώτηση που ακολουθεί.

Ένας ιδιωτικός ερευνητής στο κέντρο της Αθήνας από τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών μας έχει μία σειρά από αξιοσημείωτα πλεονεκτήματα. Έτσι στα δικά μας γραφεία απασχολούνται μόνο έμπειρα στελέχη με πολυετή προσφορά και συνεχή επιμόρφωση σε πολλά θέματα όπως: Διαδικτυακή απάτη, κατασκοπεία, σύγχρονες μεθόδους παρακολούθησης ατόμων, εξακρίβωση και αναγνώριση προσώπου από κάμερες με βάση τις νέες τεχνολογίες κα.

Προφανώς η αύξηση της εγκληματικότητας είναι εμφανής για μία σειρά λόγους: Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία έχουν παρεισφρύσει στον κοινωνικό ιστό πολλοί εισερχόμενοι από το εξωτερικό με ποικίλη δράση. Από την άλλη η οικονομική ανέχεια είναι σημαντικός λόγος για την αύξηση των κλοπών αλλά και των ληστειών. Εκτός από τα μεγάλα χτυπήματα έχουν δώσει μεγάλα peak περιστατικά κλοπής σε βενζινάδικα περίπτερα και mini market. Ο εγκλεισμός στα επαναλαμβανόμενα lockdown με την όποια μορφή είχε το καθένα έδωσε τραγικά αποτελέσματα στον ψυχισμό του ατόμου. Η παραβατικότητα έχει αυξηθεί κατακόρυφα καθώς και οι καθημερινές καταγγελίες στα αστυνομικά τμήματα.

Οι δικοί μας Ιδιωτικοί Ερευνητές συνεισφέρουν σε δικαστικές υποθέσεις με διάφορους τρόπους και εξηγούμε: Επειδή τα περισσότερα στελέχη μας έχουν αφυπηρετήσει από διεθνείς αστυνομικές ακαδημίες συνδράμουν παράλληλα σε πάρα πολλές υποθέσεις ποικιλοτρόπως. Έτσι πολλές από τις επιτυχίες των αρχών στηρίζονται και στη δική μας συμβολή με τεχνογνωσία, εμπειρία, οργάνωση δικτύων ανατροφοδοτήσεων κα. Καλέστε μας για ένα δωρεάν ραντεβού για περισσότερες λεπτομέρειες.

Scotland Yard είναι ο επίσημος όρος που αναφέρεται στη Μητροπολιτική Αστυνομική Διεύθυνση με περιοχή ευθύνης το μεγαλύτερο τμήμα το Λονδίνου. Συχνά πυκνά αναφέρονται στα δελτία τύπου στην εγκληματικότητα και στη χώρα μας. Η Ελλάδα είναι η πύλη του νοτιοδτικού άκρου της γηραιάς ηπείρου. Δεν είναι μυστικό ότι πολλές υπηρεσίες μας διαπλέκονται με έρευνες της Σκότλαντ Γιαρντ, όπως λέγεται in a crossover manner. Σχεδόν παντού στις έρευνες ανά τον κόσμο υπάρχει κάποιος συνταξιούχος της υπηρεσίας, που συνεχίζει να προσφέρει αθόρυβα. Βλέπετε, οι επαγγελματίες ιδιωτικοί ερευνητές δεν επαναπαύονται ποτέ και πάντα τους απασχολούν παλιές εκκρεμότητες στη ζωή τους. Εκείνο που μένει από κάθε συνεργασία οφείλει να είναι, εκτός από τα αδιάσειστα στοιχεία - τεκμήρια, η χαρά στο πρόσωπό σας. Η ελπίδα για ένα νέο ξεκίνημα μακρυά από κάθε κίνδυνο, κακοτοπιά και ασυνείδητους ανθρώπους. Η χαρά μετά τη λύτρωση που φέρνει η αλήθεια, όταν αυτή λάμπει στο φως.

Και όμως η πιστοποίηση ISO27001 σε μία απλή παρακολούθηση ατόμου στο κέντρο της Αθήνας κάνει τη διαφορά. Είναι πάρα πολύ σοβαρή επιτυχία η προσκόμιση της διεθνούς πιστοποίησης ISO27001, όχι διότι προσδίδει κύρος. Περισσότερο μάλλον πρόκειται για τη διασφάλιση της εχεμύθειας όχι μόνο των προσωπικών δεδομένων σας αλλά πολλών περισσότερων πραγμάτων, όπως: Διασφάλιση εχεμύθειας από τον πρόεδρο έως τον τελευταίο υπάλληλο, Καταστροφή όλων των στοιχείων σας μετά την ολοκλήρωση της έρευνας. Ακόμη, διαγραφή κάθε ψηφιακού αποτυπώματος σε υπολογιστές και κινητά ή άλλες συσκευές παρακολούθησης. Δεν είναι πολλοί, όσοι μπορούν να σας προσκομίσουν αυτήν την πιστοποίηση και καλό είναι να τη δείτε ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΑΣΙΝ.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ωράριο Λειτουργίας 24h

 • Δευτέρα 00:00 - 23:59
 • Τρίτη 00:00 - 23:59
 • Τετάρτη 00:00 - 23:59
 • Πέμπτη 00:00 - 23:59
 • Παρασκευή 00:00 - 23:59
 • Σάββατο 00:00 - 23:59
 • Κυριακή 00:00 - 23:59