Cyberbullying ανηλίκων, Σεξουαλική Παρενόχληση ανηλίκου: Καλέστε τα ΓΡΑΦΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ erevna.gr με τις καλύτερες τιμές 24h Κυριακές ή αργίες.
Cyberbullying ανηλίκων, Σεξουαλική Παρενόχληση ανηλίκου

Cyberbullying ανηλίκων - νόμιμη έρευνα

Πώς θα λάβετε την υπηρεσία Cyberbullying ανηλίκων οικονομικά και με ❤️ νόμιμο τρόπο είναι ένα ζήτημα που παραβλέπουν οι περισσότεροι στο Ίντερνετ αλλά ✅ και στα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών. Έτσι δεν είναι καθόλου ασύνηθες να έρχονται σε αντιπαράθεση οι πελάτες λίγο πριν την ολοκλήρωση μίας έρευνας. Και αυτό συμβαίνει είτε για τα μη επαρκή αποδεικτικά στοιχεία είτε για τη μη έκδοση απόδειξης.

Γιατί το Cyberbullying ανηλίκων έχει εξελιχθεί σε μάστιγα και στην Αθήνα;

Προφανώς ο όρος Cyberbullying ανηλίκων είναι για τα γραφεία erevna 24 μία ομπρέλα που εμπεριέχει πολλές περιπτώσεις διαφθοράς. Ακόμη περισσότερο όσοι εμπλέκονται σε τέτοια κυκλώματα διώκονται με βάση τον κοινό ποινικό κώδικα, διότι εμφανίζουν εγκληματική συμπεριφορά κατά ανηλίκων. Ας δούμε όμως και μερικά στοιχεία αναλυτικά.

Ποιες περιπτώσεις εμπίπτουν στο λεγόμενο κυβερνοεκφοβισμό κατά ανηλίκων στην Αθήνα;

Περίπτωση 1:

Με ειδικά προγράμματα μπορεί να εμφανίζεται κάποιος ανήλικος να συμμετέχει σε κάποιο βίντεο χωρίς την πραγματική παρουσία όμως. Στη συνέχεια αυτό το βίντεο μπορεί να κυκλοφορήσει, να γίνει όπως ακούγεται viral, με αποτέλεσμα την ψυχολογική βία. Το άτομο που υπόκεινται σε αυτήν την ψυχολογική βία μπορεί να οδηγηθεί ακόμη και στην αυτοκτονία.

Ποια είνα τα συμπεράσματα για την περίπτωση 1;

Κίνδυνος κατά της ζωής του ανηλίκου, κίνδυνος αυτοτραυματισμού, αυξημένη πιθανότητα να αυτοκτονήσει, αν δεν γίνουν ενέργειες έγκαιρα.

Περίπτωση 2:

Ανήλικος συμμετέχει πραγματικά σε βίντεο ως θύμα επίθεσης από συμμαθητές και συμμαθήτριές του. Σε αυτήν την περίπτωση, ο μαθητής μπορεί να μην το πάρει σοβαρά αρχικά, αλλά στην εξέλιξη της πορείας της υπόθεσης μπορεί να υπάρξει αρνητική τροπή. Η εικόνα ή το βίντεο του ξύλου που τρώει, αφού αυτό δημοσιοποιηθεί, μπορεί να περάσει στο μυαλό του παιδιού αρνητικά. Αυτό όμως μπορεί να έχει απρόβλεπτες συνέπειες.

Ποια είνα τα συμπεράσματα για την περίπτωση 2;

Αν δεν το αποκαλύψει στους γονείς του άμεσα, τότε τα ψυχολογικά τραύματα που θα προκληθούν θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στον ψυχισμό του. Δεν είναι ασύνηθες φαινόμενο ανήλικοι μαθητές να αυτοκτονούν. Οι τηλεοπτικές εκπομπές αναδεικνύουν πολλές τέτοιες υποθέσεις αδικοχαμένων μαθητών, που υπέστησαν ψυχολογική βία και έφτασαν στην αυτοκτονία.

Περίπτωση 3:

Οι περιπτώσεις παιδικής πορνογραφίας είναι η χειρότερη μάστιγα στις μέρες μας! Πρόκειται για παιδιά που τραυματίζονται με σκληρές σκηνές ή και βιάζονται. Ο βιασμός σε βρέφη αποφέρει ανά βίντεο μίας ώρας έως και 40000 δολάρια. Αυτά τα παιδιά τελικά εξαφανίζονται. Υπάρχουν μητέρες που γεννούν παιδιά ή τις βάζουν τα κυκλώματα να γεννήσουν για να βάλουν το βρέφος σε αυτήν την αποτρόπαιη διαδικασία.

Ποιος αναφέρεται διαρκώς στην παιδική πορνογραφία, όταν του δίνεται δημόσιο βήμα;

Ο κ.Σφακιανάκης, ο Αντιστράτηγος ε.α της Ελληνικής Αστυνομίας και δημιουργός της υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Σύμφωνα με τον κ.Σφακιανάκη ο τζίρος σε δισεκατομμύρια δολάρια στα κυκλώματα παιδικής πορνογραφίας είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος. Ακολουθεί τις πωλήσεις όπλων και προηγείται του τζίρου από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Απίστευτο και όμως αληθινό!

Πού γίνεται Cyberbullying ανηλίκων και Σεξουαλική παρενόχληση;

Από τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών μας έχει διαπιστωθεί σε:

 • Ιδιώτες,
 • Επιχειρήσεις σε εργαζομένους,
 • Εφοπλιστικούς ομίλους,
 • Βιομηχανικές μονάδες,
 • Δημοτικές επιχειρήσεις,
 • Σχολεία,
 • Εταιρείες του δημοσίου,
 • κα.

Από την άλλη δεν πρέπει να μην τονιστεί η μεγάλη συνεισφορά μας σε εκατοντάδες περιπτώσεις Cyberbullying και εκβιασμών. Καθημερινά ακομε τις επιτυχίες της Ελληνικής Αστυνομίας, που αποκαλύπτει περιπτώσεις υπεράνω υποψίας συνανθρώπων μας με πορνογραφικό υλικό. Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών μας έχουν πληθώρα τέτοιων υποθέσεων στο ενεργητικό τους σε συνεργασία με τις αρχές.

Ποιες είναι οι Βραβεύσεις των γραφείων ερευνών σας;

Όλες οι βραβεύσεις μας είναι στη διάθεσή σας στα κεντρικά γραφεία μας στην Αθήνα. Μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά, ώστε να ανοίξει ένας δίαυλος εμπιστοσύνης και αγάπης ανάμεσά μας. Μόνο έτσι προχωρούμε σε κάθε νέα αποστολή. Ο πελάτης πρωτίστως οφείλει να αισθανθεί οικεία και να είναι σίγουρος για την εχεμύθεια και την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Πράγματι, δεν πρέπει να μην μνημονευτούν τόσο οι διακρίσεις όσο και και οι μοναδικές βραβεύσεις μας. Σε τέσσερις δεκαετίες έχουμε συμβάλει σε πάμπολες υποθέσεις, όπου πελάτης υπήρξε θύμα εκβιασμού. Επισημαίνουμε, φυσικά, ότι για τη διαλεύκανση πάρα πολλών ανάλογων υποθέσεων σημειώνουμε πάντα 100% επιτυχία.

Ποια είναι τα 7 κυριότερα πλεονεκτήματά μας στην τεκμηρίωση του Cyberbullying ανηλίκων;

Τα 7 αξιοσημείωτα πλεονεκτήματα που έχουμε συνοπτικά είναι:

 1. Μετεκπαίδευση προσωπικού με σεμινάρια σε νέες τεχνολογίες.
 2. Αξιοποίηση καινοτομιών, ώστε να ελαττωνεται ο χρόνος ολοκλήρωσης κάθε υπόθεσης.
 3. Οργανώνουμε στον ελάχιστο χρόνο σε σχέση με τον ανταγωνισμό μίας ειδικής ομάδας από ερευνητές για κάθε αποστολή.
 4. Ο όμιλος διαθέτει εξειδικευμένες γνώσεις σε κάθε αντικείμενο προς όφελος του πελάτη.
 5. Ο τεχνολογικός εξοπλισμός μας περιλαμβάνει μέχρι και ανιχνευτή ψεύδους.
 6. Διαθέτουμε πιστοποιητικά ISO27001 για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων σας.
 7. Η εχεμύθεια δεν είναι δεδομένη σε κάθε Ιδιωτικό Ερευνητή. Σε μας υπάρχει εκτός από τον κώδικα δεοντολογίας και η υποχρέωση της καταστροφής όλων των προσωπικών δεδομένων. Αυτό συμβαίνει στην παράδοση των αποδεικτικών στοιχείων.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ

Τι πρέπει να προσέχετε στην Αθήνα για να είστε κερδισμένοι;

Δώστε μεγάλη προσοχή στα επόμενα 5 πάρα πολύ σημαντικά σημεία επιγραμματικά:

 • Δεν αφήνουμε ποτέ το κλειδί κάτω από το χαλί εισόδου και ας έχουμε μονοκατοικία.
 • Φροντίζουμε να οπλίζουμε το συναγερμό σε κάθε έξοδο από το σπίτι μας. Οι επίδοξοι εισβολείς συνήθως καραδοκούν τη στιγμή που αγχωμένοι εξερχόμαστε της οικείας μας.
 • Ακολουθούμε όλες τις οδηγίες ασφαλείας της Ελληνικής αστυνομίας για την κυβερνοασφάλεια.
 • Δεν αφήνουμε τα ανήλικα παιδιά μόνα τους στο σπίτι με ανοιχτό ίντερντετ χωρίς περιορισμούς ασφαλείας.
 • Προβαίνουμε σε ρυθμίσεις του router, ώστε να μην επιτρέπεται η είσοδος σε ακατάλληλες ιστοσελίδες. Αυτό γίνεται και μμέσα από το πρόγραμμα ασφαλείας της συσκευής σας, αλλά θέλει ρύθμιση καθεμία χωριστά. Δείτε εδώ τις απαραίτητες πληροφορίες για τις κυβερνοαπάτες.
 • Με ειδικά προγράμματα κρατάμε ιστορικό των σελίδων πρόσβασης των εργαζομένων, ώστε να προστατευτεί η επιχείρηση από κακόβουλες ενέργειες. Δεν είναι λίγες οι φορές που νέοι υπεράνω πάσης υποψίας υπάλληλοι έχουν προσληφθεί για να εκτελέσουν σχέδιο βιομηχανικής κατασκοπείας.

Δώστε μας τη χαρά να σας συναντήσουμε σε ένα προκαθορισμένο ραντεβού στα κεντρικά γραφεία μας. Εκεί θα σας βοηθήσουμε και θα σας φανούν χρήσιμες οι απαραίτητες γνώσεις μας από το 1981 για πάνω από 40 συναπτά έτη ως ερευνητές.

Πώς δεν θα την πατήσετε στην επιλογή κατάλληλου Ιδιωτικού Ερευνητή στην Αθήνα;

Η ερώτηση του 1 εκατομυρίου δολλαρίων έχει απάντηση: Προσέχουμε πάντα ο Ιδιωτικός Ερευνητής που θα επιλέξουμε να έχει συνεργασίες με Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών στην Αθήνα. Ειδάλλως υπάρχει κίνδυνος να μας εκθέσει και να μπει σε κίνδυνο η αποστολή του. Αυτό μπορεί να έχει ως συνέπεια να αποκαλυφθεί και να γυρίσει σε βάρος σας όλη η υπόθεση με αντιμηνύσεις.

Μήπως όμως υπάρχουν κίνδυνοι σε μία παρακολούθηση στην Αθήνα;

Ναι υπάρχουν κίνδυνοι που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά και καλό είναι σε αυτό το σημείο να γίνει μία σύντομη αναφορά.

 1. Αρκετές φορές αποκαλύπτονται μυστικά που διαρρέουν.
 2. Η προσωπική ζωή σας μπορεί να μπει σε κίνδυνο.
 3. Η ασφάλεια των παιδιών σας μπορεί να μην είναι η ενδεδειγμένη.
 4. Τρίτα άτομα μπορεί να διαταράξουν την οικογενειακή σας γαλήνη.
 5. Ίσως επισύρει μηνύσεις η όλη διαδικασία, αν έχει σχεδιαστεί στο πόδι.

Δυστυχώς χάνονται οι πιο εύκολες περιπτώσεις και μετά το θύμα μπλέκει χειρότερα. Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που έρχονται σε μας άνθρωποι που απερίσκεπτα έδωσαν χρήματα σε ανθρώπους που τους πούλησαν. Η υπόληψή μας είναι αδιαπραγμάτευτη.

Ποιος είναι ο στόχος των Γραφείων ντετέκτιβ erevna 24;

Να σας έχουμε πάντα καλυμμένους από όλες τις πλευρές είτε ασφάλειας είτε νομικής προστασίας είτε δικαστικής επιμέλειας.

Διότι πολύ απλά σε μας έχετε βρει το πιο εύρωστο Γραφείο στο κέντρο χωρίς ούτε μία χαμένη υπόθεση.

Δείτε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο από πραγματικό περιστατικό!

Ομολογουμένως τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών μας erevna24 διαπιστώνουν καταρχήν για τους Ρούλα Πισπιρίγκου Μάνο Δασκαλάκη πρόκειται για μία δύσκολη υπόθεση.

Γιατί να επιλέξετε τα γραφεία erevna24;

 1. Για την αφοσίωση και αγάπη στο αντικείμενο.
 2. Διότι σε κάθε αποστολή επιλέγουμε την άριστη στρατηγική προσέγγιση.
 3. Παρέχουμε δωρεάν ενημέρωση στο πρώτο ραντεβού και πιθανώς τελικά να μη χρειαστεί να προσλάβετε ντετέκτιβ.
 4. Με έμπειρο προσωπικό που επιμορφώνεται διαρκώς αισθάνεστε σιγουριά.
 5. Οι πραγματικές θετικές αξιολογήσεις στο Google my Business είναι για μας μία επιβράβευση.
 6. Από το 1981 εδώ και πάνω από 40 χρόνια προχωράμε με αξιοπρέπεια και σας το ανταποδίδουμε καθημερινά.

Τι σας υποσχόμαστε σε κάθε συνεργασία μαζί μας;

Να έχετε τον πιο αφοσιωμένο συνεργάτη για να έχετε μία καθημερινότητα χωρίς απροσδόκητες καταστάσεις.

Θερμές ευχαριστίες

Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας. Μη διστάσετε να στείλετε σχόλια ή να μας καλέσετε στο κινητό τηλέφωνο πάνω δεξιά και ο ίδιος ο κ. Πρόεδρος των γραφείων μας θα επιληφθεί.Κοιν.

Σχετικές Υπηρεσίες

Διαδικτυακές απάτες Αθήνα, Ντετέκτιβ για απάτες, erevna 24

Διαδικτυακές απάτες Αθήνα, Ντετέκτιβ για απάτες, erevna 24

Αναλαμβάνουμε υποθέσεις bullying και εκφοβισμού στα ΓΡΑΦΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ erevna24.gr με άριστο ερευνητή στις καλύτερες τιμές ✅24h Κυριακές ή αργίες.

Σεξουαλική Παρενόχληση υπαλλήλου, Παρενόχληση υπαλλήλων

Σεξουαλική Παρενόχληση υπαλλήλου, Παρενόχληση υπαλλήλων

Σεξουαλική Παρενόχληση υπαλλήλου: Καλέστε τα ΓΡΑΦΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ erevna24.gr για σεξουαλική παρενόχληση και εκβιασμό υπαλλήλων στο χώρο εργασίας.

Ενδιαφέροντα άρθρα

Ποια δεδομένα έχουμε για το θάνατο του Αλέξανδρου, γιου του Ωνάση;

Ποια δεδομένα έχουμε για το θάνατο του Αλέξανδρου, γιου του Αριστοτέλη Ωνάση;

Το γραφείο erevna24 σας ενημερώνει για τα δεδομένα που έχουμε για το θάνατο του Αλέξανδρου, γιου του Αριστοτέλη Ωνάση που αρνήθηκε το δεσμό με τη Fiona Thyssen.

7 tips Συμβουλές εντελώς δωρεάν, Καθαρές αποχετεύσεις

7 tips Συμβουλές εντελώς δωρεάν, από Ιδιωτικό Ερευνητή!

Δείτε δωρεάν 7 tips Συμβουλές από Ιδιωτικό Ερευνητή, έτσι ώστε να είστε πάντα κερδισμένοι και να γλυτώνετε από κακοτοπιές για να μη χρειαστείτε ντετέκτιβ ποτέ.

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ;

Πολύ εξυπηρετικό γραφείο έρευνας για ιδιωτικές υποθέσεις. Σε βοηθάνε με το παραπάνω. Πολύ καλές τιμές. Ότι πιο αξιόπιστο στην Αθήνα και είναι και στο κέντρο στην Ομόνοια.

Manolis Pantinakis
Τοπικός Ξεναγός Google Review

Άριστοι επαγγελματίες και με γνώση στο αντικείμενο! Τους συστήνω ανεπιφύλακτα. Σε ενημερώνουν για την εξέλιξη της έρευνας χωρίς να σε κοροϊδεύουν.

Το Σουβλάκι Όπως Παλιά
Google Review

Δεν υπάρχουν πολλά Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών σαν αυτό και πραγματικά είμαι τυχερή που τους συνάντησα. Έλυσαν υπόθεση bullying ανηλίκου ατόμου. Έγινε η απαραίτητη γραφειοκρατική δουλειά με γονεϊκή συναίνεση και νόμιμη παρακολούθηση ανηλίκου. Ευχαριστώ πολύ.

Ζήτησε ανωνυμία
Review

Στην παρακολούθηση ανηλίκου οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες ❤️ και άριστοι ιδιωτικοί ντετέκτιβ. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα.

sakis filip
Google Review

Άφησε άριστη κριτική 5 αστέρων!

ΓΙΩΤΑ ΜΟΣΧΟΝΑ
Review

Εξαιρετικοί ντετέκτιβ στο κέντρο στην Αθήνα. Χρειαστήκαμε παρακολούθηση ατόμου και όλα έγιναν 👍απόλυτα νόμιμα. 🙏 Συγχαρητήρια στους άριστους επαγγελματίες του γραφείου ιδιωτικών ερευνών. Συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

Zoi Kark
Google Review

Πραγματικά εξαιρετικοί επαγγελματίες ντετέκτιβ στην Ομόνοια πολύ κοντά στην Ερμού ✅Αθηνάς και Πειραιώς αλλά και πέντε λεπτά από το Σύνταγμα. Στα γραφεία τους ξεχνάς κάθε πρόβλημα: Έχουν ψυχολόγους για περιπτώσεις ✅ανηλίκων με προβλήματα bullying ή κακοποίησης μέσω Ίντερνετ και επιστήμονες για κάθε περίπτωση. Θεωρώ ότι ξεχωρίζουν για την ευγένεια, την επιστημονική προσέγγιση αλλά και τις 👌πιστοποιήσεις ISO και τις 👌σπουδές ντετέκτιβ. Συγχαρητήρια.

chris webseospecialist
Τοπικός Ξεναγός Google Review

Σίγουρα έχουν ξεχωριστά γραφεία ερευνών και με εντυπωσίασαν. Έκανα τεστ πατρότητας και βρήκα τις αποδείξεις που έψαχνα. Οι άνθρωποι είναι ✅επαγγελματίες ντετέκτιβ. Θεωρώ ότι ήμουν 👌 τυχερός που συνεργάστηκα μαζί τους.

Ανώνυμη κριτική
Review

Τα γραφεία ντετέκτιβ Athina 24 πραγματικά εντυπωσιάζουν με την οργάνωση την εμπειρία και τον επαγγελματισμό τους. Με υποκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο στην Αθήνα προσφέρουν σειρά ιδιωτικών ερευνών. Μπράβο σε όλους.

chris mandrakis (seo specialist)
Τοπικός Ξεναγός Google Review

ΖΗΤΗΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ωράριο Λειτουργίας 24h

 • Δευτέρα 00:00 - 23:59
 • Τρίτη 00:00 - 23:59
 • Τετάρτη 00:00 - 23:59
 • Πέμπτη 00:00 - 23:59
 • Παρασκευή 00:00 - 23:59
 • Σάββατο 00:00 - 23:59
 • Κυριακή 00:00 - 23:59